Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da bi imali ekonomsku isplativnost, mora tako
veci promet, niza cena, manji promet mora da bude visa
ja sam bila u w.s. da kupim cerki poklon i ves i ogranicen je broj kupaca na 2 u istom trenutku
a radanja dovoljno velika da moze desetroro ljudi neometano da cirkulise
ja kazem prodavacici smanjice vam se promet
a ona meni - sta me briga, strana je kompanija
pa nisi bas mnogo bistra, jer kad radnja nema dovoljan promet i obrt, nju ce da zatvore, a ti ces da ostanes bez posla
ljudi jos nisu svesni kakav ce ovo krah da napravi
Ćurka.

nego fajt na forumu oko toga da li deca treba da nose maske je mala beba u odnosu na fajt na istu temu u viber grupi

a program koji smo dobili je straubalan
casovi za prvi u drugi razred od 8-11h, odeljenja se dele na pola, uciteljice dolaze na dopunu jer jedna ne moze da pokrije, pa nor pola odeljenja ima dva casa mat druga srpski, pa se rotiraju
onda od 11h 3i 4 razred i tako do 20h
uz to 3 nedelje idu, jednu ne idu
maske obavezne

i sad od 11h j treba da bude u boravku do 17h za koji niko ne zna kako ce da izgleda ni gde ce da bude jer ne smeju da se mesaju deca a nece imati vrv ni obrok

tragikomicno
eno vec prete ispisivanjem dece iz skole :lol:

nego fajt na forumu oko toga da li deca treba da nose maske je mala beba u odnosu na fajt na istu temu u viber grupi

a program koji smo dobili je straubalan
casovi za prvi u drugi razred od 8-11h, odeljenja se dele na pola, uciteljice dolaze na dopunu jer jedna ne moze da pokrije, pa nor pola odeljenja ima dva casa mat druga srpski, pa se rotiraju
onda od 11h 3i 4 razred i tako do 20h
uz to 3 nedelje idu, jednu ne idu
maske obavezne

i sad od 11h j treba da bude u boravku do 17h za koji niko ne zna kako ce da izgleda ni gde ce da bude jer ne smeju da se mesaju deca a nece imati vrv ni obrok

tragikomicno
eno vec prete ispisivanjem dece iz skole :lol:
Samo jos ko debilni ameri da imamo kucno skolovanje, jer boze moj mama zna bolje od uciteljice, i kompletirali smo se :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back