Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Фишеци који се пале су потпуно безопасни али они неће решити проблем ако су у питању очврсле наслаге.

И да кажем Чичку - тежак је примитивизам што сте такво стање дозволили. Јесте да неки људи имају појачано лучење у уху али то вас не аболира.

Немој да се завитлаваш са тиме, дете ти пола неће чути од тог церумена. Иди код ОРЛ да јој то очисте. И не вреди испирање, мора механички.
Cuje dobro.

Jel ti citas sta ja pisem?!
Bili smo 5 puta! Od toga 2 puta ispirali i nista!

Cime mehanicki?
To ne sme tako da se skida.

Фишеци који се пале су потпуно безопасни али они неће решити проблем ако су у питању очврсле наслаге.

И да кажем Чичку - тежак је примитивизам што сте такво стање дозволили. Јесте да неки људи имају појачано лучење у уху али то вас не аболира.
Nisi mi pomogla.

Била сам присутна са дететом код чувеног Др Шибалића на дечјем одељењу ОРЛ клинике када је једна мајка ушла и завапила да јој син слабо чује тј уопште не чује. Наречени доктор узе онај окулар, зграби пинцету и очас извади по грумен из оба уха. Скамењени церумен, звекнуло је као камен када их је бацио у онај метални 'бубрежњак'.

Била сам присутна са дететом код чувеног Др Шибалића на дечјем одељењу ОРЛ клинике када је једна мајка ушла и завапила да јој син слабо чује тј уопште не чује. Наречени доктор узе онај окулар, зграби пинцету и очас извади по грумен из оба уха. Скамењени церумен, звекнуло је као камен када их је бацио у онај метални 'бубрежњак'.
Ova moja ocigledno ima razlog zasto tako nesto ne radi.

Mom detetu su za godinu i po dana tri puta ispirali uši, plus su mu dvaput pis uticajem temperature sami isticali, i svaki put kad mu voda uđe u uho on dobije upalu zbog tog cerumena.
Ja ne znam za drugu varijantu nego čišćenje tj ispiranje vodom. Sad mu se malo usporilo, proverim povremeno otoskopom.
Ja bih mu i sama ispirala, ali žmu neće da sarađuje pa onda mora dr :-/

Ovo je nesto drugo.
Njoj je zalepljeno za ivicu .
Nije ovako na sredini, pa uhvatis i vuces.
I nema ona puno ali ima.
Mom detetu su za godinu i po dana tri puta ispirali uši, plus su mu dvaput pis uticajem temperature sami isticali, i svaki put kad mu voda uđe u uho on dobije upalu zbog tog cerumena.
Ja ne znam za drugu varijantu nego čišćenje tj ispiranje vodom. Sad mu se malo usporilo, proverim povremeno otoskopom.
Ja bih mu i sama ispirala, ali žmu neće da sarađuje pa onda mora dr :-/
Jel mu ispiras vodom?
Tipa mlaka voda u spric?

Cek, vama je ispiranje kod dr to resilo?

Неће да га гурне дубље ако ради пажљиво, кружним покретима. Мада, како она то описује, церумен се зацементирао што је знак хигијенске запуштености.
Može da bude, ali ne mora da znači.
Naša doktorka, naime, tvrdi da šrapiće za uši ne treba uopšte koristiti. Očistiti ćoškom peškira školjku koliko može, a za sve drugo ići na ispiranje. Možda je i ona dobila takav savet, pa ga se pridržavala....

Može da bude, ali ne mora da znači.
Naša doktorka, naime, tvrdi da šrapiće za uši ne treba uopšte koristiti. Očistiti ćoškom peškira školjku koliko može, a za sve drugo ići na ispiranje. Možda je i ona dobila takav savet, pa ga se pridržavala....

И добила шта је добила. Мени је здрав разум налагао чишћење штапићима и ја сам то радила као што радим и себи.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back