Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Ja sam prošli put bila na pola dana jer sam ga čekala da završi. Ovo nema šanse, malo dete i je 10 evra da damo samo za ulaz. Bolje da svratim u Banovce u povratku, tamo je skoro duplo jeftinije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Viđala sam nekad neki Moment baš za obuću, ali davno.Ima li neko ideju gde da kupim lepak za kožu?
Ne Oho, ne. Mislim, ne znam kakvu kožu, ja sam pretpostavila da lepiš obuću.Nisam sigurna da oho lepkom mogu da zalepim
Baš je u pitanju lepljenje kože na kožu.

Viđala sam nekad neki Moment baš za obuću, ali davno.
Inače, šta god da koristiš, nemoj super lepak, jer se on stvrdne a obuća radi. Uzmi bolje neki Sintelan, na njemu piše da lepi gumu, kožu, šper-ploču, drvo....

Jel ti znaš nekoga ko je tamo letovao ? Ja znam, i more nije baš takvo kao na slikama, pesak im je prašnjav, kao dunavski.

Ja nemam predrasudaNegdje pijesak, negdje sljunak al svuda albanija![]()
To je plemenito.Ja nemam predrasuda
Ja sam prošli put bila na pola dana jer sam ga čekala da završi. Ovo nema šanse, malo dete i je 10 evra da damo samo za ulaz. Bolje da svratim u Banovce u povratku, tamo je skoro duplo jeftinije.

vranjeeeeeeeeeДобила од пријатељице управо
Pogledajte prilog 741075

zavisi od koje su porodiceI ja bih isla u Albaniju.
Svi ih hvale kao poslovne partnere, a kazu da je ok tamo za more.
Ali mislim da niko nece sa mnom
Ja bih i u Neum i u Hrvatsku i Tursku
Uopste ne biram... spustila sam kriterijume kao gace u ovulaciji![]()
Nisam sigurna da oho lepkom mogu da zalepim
Baš je u pitanju lepljenje kože na kožu.
Nisu ni Albanci, to su Malisori, skroz drugi narod prosto rečeno.Ne znam da l je plemenito,ali sa albancima iz cg imam lepo iskustvo za ovih 45 godina.nisu to siptari
Pa neka si živela sam i ja 10, nema to veze, ali ok ako su tebi Albanci ok, poštujem.Nije afro,znam ko su malisori,a znam i ko su albanci,zivela sam 7 god u crnoj gori

Jel si dosadna sa savetima?Idem u lidl sa svojim privatnim vozačem
otkako je uzeo vozačku dozvolu, insistira da me vozi svuda
Meni super, em što me vozi, em sto provedemo malo vremena zajedno![]()