- Poruka
- 63.764
А пре тога био Горешњак...мени су он и Огњена најстрашнији.Tako je, bre! Danas Ognjena, u nedelju Ilija, u utorak valjda Blaga Marija. Eto!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А пре тога био Горешњак...мени су он и Огњена најстрашнији.Tako je, bre! Danas Ognjena, u nedelju Ilija, u utorak valjda Blaga Marija. Eto!
Kakva godina, ja mislim da mi radi dok sam živa. Valjda ću malo duže.Pa vidi, ti kad tih 50e podelis na recimo godinu dana, to je skoro dzabe, a koristices je i duze
Ovako ja kupujem sve![]()

Ma kakvi, ne pipaj usisivač! Svetak je, crveno slovo, nemoj da rizikuješ.![]()

Nemoj da mi kažeš kad je bio, samo kaži, koji ti je taj?А пре тога био Горешњак...мени су он и Огњена најстрашнији.
Не, с обзиром на планове, који ће се остварити пре или касније.Pa da, ali već imam mašinu, samo čekam majstora za cnc da mi sredi postolje. Ali mašina nikad previše.![]()
Летњи Св. Архангел...моја породица је на та 2 празника имала озбиљне проблеме, уједе змија, паљевине, помор...Nemoj da mi kažeš kad je bio, samo kaži, koji ti je taj?
А, добро, и то је ок...ја не волим да размишљам много, лакше ми да не радимja ne pratim koji je svetac, niti prestajem da radim ako sam naumila nesto taj dan. ic me ne dotice

Летњи Св. Архангел...моја породица је на та 2 празника имала озбиљне проблеме, уједе змија, паљевине, помор...

Мени је ван памети нешто корисно третирати као нешто што не ваља.ja ne pratim koji je svetac, niti prestajem da radim ako sam naumila nesto taj dan. ic me ne dotice
Imas jednu.Pa da, ali već imam mašinu, samo čekam majstora za cnc da mi sredi postolje. Ali mašina nikad previše.![]()

Možda je sujeverje i ja uglavnom ne gledam. Da imam radnju, verovatno ne bih gledala uopšte. Ovako, kad je par tih nekih velikih svetaca, a već mi stariji kažu da ne valja, uglavnom ne izazivam sudbinu. Ja na neki svoj način verujem u Boga i poštujem da ne šijem tih dana.Мени је ван памети нешто корисно третирати као нешто што не ваља.
Хајде пазити шта једеш, говориш, радиш у смислу да другима не штетиш... Али ово...
Tad ne radim, jer nam je slava, pa ne bih ni stigla. Ali svakako ne bih.Летњи Св. Архангел...моја породица је на та 2 празника имала озбиљне проблеме, уједе змија, паљевине, помор...

Значи, о мржњи се ради, а ја се питам...Moji dečaci mrze čarape ali obozavaju da ih bacaju oko kreveta i fotelja![]()
![]()
Saosećam.Moji dečaci mrze čarape ali obozavaju da ih bacaju oko kreveta i fotelja![]()
![]()

moj uredno skine sve i odlozi u korpu u kupatilo. ne pretjerujem titami. od mene nije naucio sigurnoMoji dečaci mrze čarape ali obozavaju da ih bacaju oko kreveta i fotelja![]()
![]()
)
))