- Poruka
- 63.764
Добро је, да си наставила да описујеш пицу, тебе би умлатилаukapirala sma sta se metli desilo, cim je pomenula probiotike.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добро је, да си наставила да описујеш пицу, тебе би умлатилаukapirala sma sta se metli desilo, cim je pomenula probiotike.![]()

Nemam zadnja dva tri danaMetlo, ti jos uvek imas temp ili ne?
Ok, necu nista da kazemNemam zadnja dva tri dana
Dobro me podseti da izmerim
I bas se nacepilo da krene kad sam htela na picuukapirala sma sta se metli desilo, cim je pomenula probiotike.![]()

Jel nemaš snage?

U slucaju da jos oce da me truju neka predju na injekcije, zajebi vise izbusih creva ovimТо би било најбоље...надам се да ће бити тако.
De ima volje tu je i snagai ja sma prvo pomislila da nema snage, kad ono medjutim....![]()

Ja se uplašila da nemaš snage od silnih lekova i upale.Ne bre bem te blesavu
Krenuo gastro orkerstar pa sam se vratila
Dzaba bih kupovala picu kad bi izasla expresno na drugu stranu
Napravila sendvic pa smazala....
Pa nemam ja toliku upalu ihaaa.... kakvih je bilo ovo je nista, ima kad po 2 nedelje ne pada ispod 39 temp...od gripa kad mi se spusti na pluca je katastrofaJa se uplašila da nemaš snage od silnih lekova i upale.
Moram prvo da uradim ortopan ne vredi, u DZ ga nemaju , moram nesto da popijem da se ovo malo smiri dok to ne redom pa ću sa snimkom pravo tamoTi bi mogla da prestanes da se lecis preko neta da te ne izbubecam po guzici
Ma uzela bre na svoju ruku palitrex, nije joj bolje
I sta ces sad da ides da kupis tako na slepo antibiotik da gutas jer je tamo necija keva to pila
Jesi ti posandrcala
Dizi to dupe idi kod zubara, imas u dz imas na faksu pa biraj, sta se zajebavas treba oteknes cela
Sutra se sutiraj sve u guzicu iduci kod zubara i ne zajebavaj, uvatice te posle vikend da ne rade pa ces mecku roditi tako upaljena
Nema sanse da ti ja ovako napamet kazem koji antibiotik da pijes, iako znam koji idu za to, nije isto da si mi u kuci pa te pratim i ovako online, zajebi, mani se online lekovaMoram prvo da uradim ortopan ne vredi, u DZ ga nemaju , moram nesto da popijem da se ovo malo smiri dok to ne redom pa ću sa snimkom pravo tamo

Само немој ништа да радиш, БилобилUstala sam u 7h, da iskontrolišem da muž ponese sve što treba da mi pošalje i da proverim još jednom jel sve razumeo. Dal da spavam sad još ili da se izvrndupim u dnevnu da gledam tv ili ništa od toga... Odluke, odluke.![]()

Dabome! I bolje da ne legnem, taman ću da zaspim i zvaće me mama da mi kaže da danas nikako ne uključujem one moje mašine.Само немој ништа да радиш, Билобил![]()

Da je dobro, ja bih i dalje spavala. Ali luda glava!Е, да, добро јутро![]()

Нарочито не укључуј оне твоје машине, јес чулаDabome! I bolje da ne legnem, taman ću da zaspim i zvaće me mama da mi kaže da danas nikako ne uključujem one moje mašine.![]()

Ništa nisam čula.Нарочито не укључуј оне твоје машине, јес чула![]()

Сад сви виде прилику за екстра зараду...па и ти у нормалним ситуацијама не би наплаћивала маску 650 динара, шта да ти кажем ...Lele, što su bezobrazni neki prodavci materijala na internetu! Sve je tipa 300 dinara po metru, osim ta tri dezena koje ja tražim, oni su sasvim slučajno 500. Kakav smo mi narod!![]()
Замало да почнем да те тешим, али онда сам стигла до краја постаjel crveno slovo? da kažem šefici da se ne sme raditi
u 7 sam ustala, kasnim žestoko, biću mrtva kokoška
odo, bole vas što mađarska more nema
i što će danas da bude 36, more slaviću ja kad bude -25![]()
Ognjena Marija, opasna sestra Svetog Ilije, molim lepo, ko ne sluša, postane pepeo.jel crveno slovo? da kažem šefici da se ne sme raditi
u 7 sam ustala, kasnim žestoko, biću mrtva kokoška
odo, bole vas što mađarska more nema
i što će danas da bude 36, more slaviću ja kad bude -25![]()

Сад сви виде прилику за екстра зараду...па и ти у нормалним ситуацијама не би наплаћивала маску 650 динара, шта да ти кажем ...
Зезам се, али јесте тако кад је велика потражња за нечим, мало им је што имају већу зараду на количину, него и цене повећају.
Pa logično da ne bih, jer kome...