Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti bi mogla da prestanes da se lecis preko neta da te ne izbubecam po guzici
Ma uzela bre na svoju ruku palitrex, nije joj bolje
I sta ces sad da ides da kupis tako na slepo antibiotik da gutas jer je tamo necija keva to pila
Jesi ti posandrcala
Dizi to dupe idi kod zubara, imas u dz imas na faksu pa biraj, sta se zajebavas treba oteknes cela
Sutra se sutiraj sve u guzicu iduci kod zubara i ne zajebavaj, uvatice te posle vikend da ne rade pa ces mecku roditi tako upaljena
Moram prvo da uradim ortopan ne vredi, u DZ ga nemaju , moram nesto da popijem da se ovo malo smiri dok to ne redom pa ću sa snimkom pravo tamo

Moram prvo da uradim ortopan ne vredi, u DZ ga nemaju , moram nesto da popijem da se ovo malo smiri dok to ne redom pa ću sa snimkom pravo tamo
Nema sanse da ti ja ovako napamet kazem koji antibiotik da pijes, iako znam koji idu za to, nije isto da si mi u kuci pa te pratim i ovako online, zajebi, mani se online lekova
Sutra dizi dupe snimaj se pa pici na stomatoloski faks il de god oces, ne cekaj vikend da te ne izbubecam po guzici :mmmm:

Нарочито не укључуј оне твоје машине, јес чула :rtfm:
Ništa nisam čula.
6ajzhty.gif

Lele, što su bezobrazni neki prodavci materijala na internetu! Sve je tipa 300 dinara po metru, osim ta tri dezena koje ja tražim, oni su sasvim slučajno 500. Kakav smo mi narod! :roll:
Сад сви виде прилику за екстра зараду...па и ти у нормалним ситуацијама не би наплаћивала маску 650 динара, шта да ти кажем ...
Зезам се, али јесте тако кад је велика потражња за нечим, мало им је што имају већу зараду на количину, него и цене повећају.

jel crveno slovo? da kažem šefici da se ne sme raditi :mrgreen:
u 7 sam ustala, kasnim žestoko, biću mrtva kokoška
odo, bole vas što mađarska more nema :evil:
i što će danas da bude 36, more slaviću ja kad bude -25 :evil::namcor:
Замало да почнем да те тешим, али онда сам стигла до краја поста :mmmm:
Ево ти, па скакући.

Сад сви виде прилику за екстра зараду...па и ти у нормалним ситуацијама не би наплаћивала маску 650 динара, шта да ти кажем ...
Зезам се, али јесте тако кад је велика потражња за нечим, мало им је што имају већу зараду на количину, него и цене повећају.
:rotf: Pa logično da ne bih, jer kome...

Ali brate, skoro duplo baš te dezene koje hoću! Pa stvarno nije u redu. Ajde, crni, ok, redak je, pa da čovek i razume, ali neki kojih ima svuda, to baš ne razumem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back