Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:rotf: Pa logično da ne bih, jer kome...

Ali brate, skoro duplo baš te dezene koje hoću! Pa stvarno nije u redu. Ajde, crni, ok, redak je, pa da čovek i razume, ali neki kojih ima svuda, to baš ne razumem...
Све знам, то ти је као са нашим назови туристичким дестинацијама, уши заврћу и кожу скидају.

• Podržavam
Reactions: Red
Шприцам се овиме, мирис је савршен :heart:

Victoria's Secret Temptation Perfume 250ml | Shopee Philippines

Uf, pa ne bi tako rekla da znaš koliko materijala imam. Sve to meni treba, jednom ću sve da sašijem. A sad razmišljam o jednoj maloj investiciji, deda svekrvine koleginice je umro, posle njega ostala Micubiši industrijska mašina, prodali bi mi je za 50€. Mislim, kao razmišljam, već sebe vidim kako šijem na njoj. :rumenko:
Немој да размишљаш, то јесте инвестиција, и добра је прилика.
А не тражи ни леба, ни воде.

Uf, pa ne bi tako rekla da znaš koliko materijala imam. Sve to meni treba, jednom ću sve da sašijem. A sad razmišljam o jednoj maloj investiciji, deda svekrvine koleginice je umro, posle njega ostala Micubiši industrijska mašina, prodali bi mi je za 50€. Mislim, kao razmišljam, već sebe vidim kako šijem na njoj. :rumenko:
Pa vidi, ti kad tih 50e podelis na recimo godinu dana, to je skoro dzabe, a koristices je i duze :malav:

Ovako ja kupujem sve :zaljubljena:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back