Sta trenutno radis? 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inace pobegla sam sa ade, uletela u taksi i dosla kuci, takva je najezda ljudi krenula a ja ovako introvertna i to posle 2 meseca izolacije jednostavno nisam mogla da podnesem
Hbt sve vise ne podnosim ljude na gomili,msm nikad nisam al sa godinama je Sve gore
Jao i mene stiglo to.... posebno sto zbog ovog posla vec par godina idem po tim guzvama i iskreno pocelo je da me to smara i umara psihicki
Inace sam extrovert, ali sto je mnogo mnogo je :lol:
Tako da u slobodno vreme sve manje idem gde je navala ljudi a sve vise bezim u neke nepopularne delove grada ili prirodu
Na adu otici u sub i nedelju je uzasno, nekad mi to nije bilo problem, sad me smara i ne idem.
Pocnem da gundjam kad se sudaramo svi u guzvi, pa ne mozes pricati normalno jer svi oko tebe prave zamor, pa me sve to iznervira...
Dosta sto imam to po terenima, ne moram i u slobodne dane
Ne smeta mi u fazonu da me gusi i sl ko sto ima ljudi sa agorafobijama... daleko bilo
Samo me iznervira
Rastem u matoro zakeralo :lol:

Ne moram ti opisati kakvo je to mucenje za mene, kapiras i sama
Meni se naoblici u glavi samo kad pomislim na to
Fala kurrcu od sad sam samo popodne, osim kad budem morala zbog nekog terema ili privatnih obaveza da zamenim za jutarnju....

trebalo je da budem druga, ali ispade prva..opet prva, a celo vs smo bili svi koji smo radili prva smena..... 2 meseca prva smena, sto je mnogo, mnogo je. :evil: i jos se radovala, reko extra ima veceras da blejim i gledam filmove i prc, nema....

ja ne bih mogla stalno ni drugu da radim tjah mogu zimi, ali leti ne, kad je druga naspavam se, kad je prva kao imam posle podne, mada meni je idelano recimo da radim 3 dana po 16 sati, pa 4 dana free (ako je 48 sati nedeljno) ili 2 dana po 16 sati, treci dan 8 (40 sati nedeljno) i posle opet 4 dana free.

Deca se mogu prehraniiti samo preko stranke?
Pa ne znam evo ti izaberi oces da cistis zgrade za 12 000 preko agencije na honorarni ugovor bez doorinosa, ili da budes salterusa u vodovodu za 40 000 sa svim doprinosima i ugovorom za stalno
A treba sa tom platom da platis 100e kiriju, racune, hranu, za dvoje skolske dece
Koju bi platu izabrala? Da cujem?

Ja bih pre cistila nego botovala, imala sam situacije da biram svasta i uvek birala gori put ali ciste savesti....ali ja ne placam kiriju i nemam dvoje skolske dece koji kostaju djavo i po, i bivseg muza koji ne placa alimentaciju i ne pomaze u odgoju dece, i u bgu sam sa vecim izborom poslova, nisam u malom mrtvom gradu u srbiji gde nema oglasa za posao uopste, pa mogu da se posserem s visine i kazem pu bagro, a mogu i da zacutim zahvalim okolnostima sto nisam u toj situaciji

Znaci sedi di si ni za disi nisi....
Lako je po tudjem dupetu sibati....

e to ces da gledas mozda iduce godine, posto je marvel sve odlozio zbog korone. :rida:
Da vidis mogla bih da procackam sta ima njihovo jos zanimljivo, nisu mi svi njihovi zanimljivi, vecina mi je sranjje... dedpul i gardijane volim, ostalo mi je mlako, odgledam al me ne odusevi....al nisam sve gledala pa cu da pronjuskam sta jos ima....

Gledala sam skoro 5th wave...nije marvel... onako... predvidljiv....al pustis i odmaras mozak
Mana mu je sto treba da ima nastavke a nisu snimili.... al nema veze moze se odgleda....
Jesi gledala?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back