Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.742
@Golub jel ti imaš Carcher usisivač? Ako imaš, koji je model?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

@Golub jel ti imaš Carcher usisivač? Ako imaš, koji je model?

Jao i mene stiglo to.... posebno sto zbog ovog posla vec par godina idem po tim guzvama i iskreno pocelo je da me to smara i umara psihickiInace pobegla sam sa ade, uletela u taksi i dosla kuci, takva je najezda ljudi krenula a ja ovako introvertna i to posle 2 meseca izolacije jednostavno nisam mogla da podnesem
Hbt sve vise ne podnosim ljude na gomili,msm nikad nisam al sa godinama je Sve gore

Ne moram ti opisati kakvo je to mucenje za mene, kapiras i samaprva smena, prva smena, prva smena...![]()
Ne moram ti opisati kakvo je to mucenje za mene, kapiras i sama
Meni se naoblici u glavi samo kad pomislim na to
Fala kurrcu od sad sam samo popodne, osim kad budem morala zbog nekog terema ili privatnih obaveza da zamenim za jutarnju....
i jos se radovala, reko extra ima veceras da blejim i gledam filmove i prc, nema....
I ja i jaMorala sam da kliknem da vidim sta je kog djavola sad lupila kad si tako odreagovala
Prajsles![]()

Ja sam odolela.I ja i ja![]()
Ali vredelo jeI ja i ja![]()

Deca se mogu prehraniiti samo preko stranke?Zavisi cile, sve zavisi.....
Upoznala sam i jednu drugu vrstu botova koje pominjem, i ove sto su zbog karijere i alavosti i ove sto su zbog prehrane dece....
Nista nije crno belo
Gledala bih neki sf avanturu sa elememtima akcije komedije ..tako nesto simpa opustajuce da zabavi
Nikakvi horori i sl
Nesto u stilu gardijana ili avatara i tako...
Nemam ideju sta![]()

Pa ne znam evo ti izaberi oces da cistis zgrade za 12 000 preko agencije na honorarni ugovor bez doorinosa, ili da budes salterusa u vodovodu za 40 000 sa svim doprinosima i ugovorom za stalnoDeca se mogu prehraniiti samo preko stranke?
Ne znam sta da ti kažemAli vredelo je![]()

Da vidis mogla bih da procackam sta ima njihovo jos zanimljivo, nisu mi svi njihovi zanimljivi, vecina mi je sranjje... dedpul i gardijane volim, ostalo mi je mlako, odgledam al me ne odusevi....al nisam sve gledala pa cu da pronjuskam sta jos ima....e to ces da gledas mozda iduce godine, posto je marvel sve odlozio zbog korone.![]()
Ja idalje odolevam : ))Ali vredelo je![]()
Klikni bas je zabavno, mislim da je dostigla vrhunac lepopisanijaJa idalje odolevam : ))