Sta trenutno radis? 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da vidis mogla bih da procackam sta ima njihovo jos zanimljivo, nisu mi svi njihovi zanimljivi, vecina mi je sranjje... dedpul i gardijane volim, ostalo mi je mlako, odgledam al me ne odusevi....al nisam sve gledala pa cu da pronjuskam sta jos ima....

Gledala sam skoro 5th wave...nije marvel... onako... predvidljiv....al pustis i odmaras mozak
Mana mu je sto treba da ima nastavke a nisu snimili.... al nema veze moze se odgleda....
Jesi gledala?

ja sma marvel odgledala sve toliko puta da vise ne mogu da gledam. :lol:

a taj nisam gledala..sad sam skuvala kafu, pa cu da pustim ivicu i maricu.

Došli iz kupovine, skuvala sam se, uplela ćerki kikice i legla da se odmorim
Uključila mašinu konačno
Muž ode do drugara, ona uči a ja se rashlađujem i odmaram
Od sad idemo samo u Uradi sam na NBg
Onaj na Vidikovcu je Sodoma i Gomora
Treba kosu da operem ali me mrzi, sve me mrzi, kosu ću sutra posle posla, lele prođe mini odmor :aha:
Treba da isprobam garderobu, da vidim u šta stajem, ali i to me mrzi
Za pola sata vežbanje, pa serija, a za večeru ne znam šta ću i i dalje nemam pojma

Mrs lopine

Screenshot_20200510-192328_Facebook.jpg

Otprilike.
Austrijanci uzimaju 197€
A ne znam kolko uzimaju nemci

nemaci isto 200. :lol:

ove godine nista od putovanja, a kontam da ce turizam u svetu umreti, jer ce ipak mali broj ljudi da se odluci da putuje i dodatno palca test plus da rziikuje da mu test bude pozitivan pa da izgubi upaltu smestaja i prevoza ili aranzman (ako ide sa agencijom) i jos da bude u karantinu.

Imam, ali ja sam kupio onaj industrijski, model WD2.
Ima samo jednu brzinu - maximum.
Ima kesu, sa njom ga koristiš kao svaki normalan usisivač. Ukoliko usisavaš bez kese, onda može da usisava vodu

wd3 kod nas
obozavam ga <3

inace, gledam kao onu spansku seriju
al mislim lijepo pise spanska serija
sumljam da cu ostat da vidim jesu se uzeli na kraju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back