Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
ovo je bolje od ovoga 20ccc ovo vise nemoj nikad da napises ili kazes![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je bolje od ovoga 20ccc ovo vise nemoj nikad da napises ili kazes![]()

Pa gde si našao Čička da intervjuišeš o tome, ona je htela da umlati udbaša zato što je nasrnuo na njenu čednost.i jasam licno protiv nasilja i ne odobravam ali ajde reci..koji elegantniji nacin?

imas one accessorize prodavnice u trznim centrima (ili tako nekako se zove)Ima li neko ideju gde da kupim dekorativne češljiće za kosu u BG? Ne one kao za svadbu (toga ima na svakom ćosku).
Nema kod Kineza u 70. bloku, gledala sam
Neka dobro opremljena radnja sa bižuterijom?
Pa pustis cileta da mu objasni svrhu zivota i problem reseni jasam licno protiv nasilja i ne odobravam ali ajde reci..koji elegantniji nacin?

Juce sam kupila pirincane nudle u lidlu.danas pravila kinesko jelo,njima uz to pirinac,meni nudle.na kraju sam tupom satarom lupala po nudlama,da bih otkinula sebi deo koji cu da skuvam,da ne kuvam sve.to su kao zice cvrsto ispreplitane.probala da kidam,nozem,kuhinjskim makazama,na kraju treskala satarom,al nikad na isto mesto da potrefim@smokva
ne znam zasto me ovo podsetilo na smokvu
Положите дете
@penispiling
·
14h
Извалио сам да сам неспособан и за куповину у Лидлу прво нисам знао да узмем смрдљива колица а сад сам дошао кући с нечим што не знам да ли треба да се кува и врло чудно се жваће можда зато што на конзерви пише да је 5% садржаја конзерве јудино уво шта је јудино уво који *****
Dodji kod nas ima toga kolko oces, raznih modela....ima i mirnih finih, neces one sa ikebanom birati....Ima li neko ideju gde da kupim dekorativne češljiće za kosu u BG? Ne one kao za svadbu (toga ima na svakom ćosku).
Nema kod Kineza u 70. bloku, gledala sam
Neka dobro opremljena radnja sa bižuterijom?

Moju bivšu osnovnu su jedno vreme zvali niža kriminalistička. Pogadjaj zašto?uvek je bilo dragi moj dee...uvek
nismo imali sklskog policajca..ali je recimo moju osnovnu skolu redovno posecivao inspektor..mama me je upisala u skolu koja je bila malo dalja jer je u onoj blizoj bas u trenutku mog upisivanja u prvi razred izbila velika afera oko prodaje droge u osnovnoj skoli..a ja nisam mlad
Pomoću koje se sve to diluje? Ti stvarno misliš da neko tek tako može da diluje drogu, a da nema zaledjinu u državnom aparatu?Da, pozoves policiju.
Opravdavanje jednog kriminalnog i zakonom zabranjenog ponasanja drugim je potpuno pogresno!
Ona devojka iz snimka i sama deluje kao zavisnik. Jadno i tuzno.
Резон је тући олош који због огромне зараде убија туђу децу...A tvoj rezon je? Stavila si snimak kako nekog biju i pozivas i druge da se pridruze? Koji je to rezon?
Pokusaj da izmastas.i jasam licno protiv nasilja i ne odobravam ali ajde reci..koji elegantniji nacin?
možda se troja proenglezila pa joj je nasilje postalo mrsko, mada kolko se sećam englezi nisu baš nešto miroljubiv narod
u ovom društvu gde je pravda spora ali teško dostižna, aj sad da ne kenjjam previše, svi znate, uzimanje pravde u svoje ruke je skroz ok, pogotovo kad su deca u pitanju
Da, pozoves policiju.
Opravdavanje jednog kriminalnog i zakonom zabranjenog ponasanja drugim je potpuno pogresno!
Ona devojka iz snimka i sama deluje kao zavisnik. Jadno i tuzno.

Opet radim oba dana vikenda![]()

Можда само тако делује. Жртва моде.Ajd sto muskarci pisu
Ali pocele i zene da mi pisu
A sve neke prostitutke boze me sacuvaj![]()
Evo mi upravo jedna cestitala praznike sa sve srcem![]()

pa i treba da uplaši, jok obrisaće mu suzice i poslati ga kući da mu mama vida rane
ili da ispiše 100 puta neću nikad više, ma joooj Frejo mnogo si mekana
Frejo,Zašto sam, zaboga, mekana?
Samo zato što kažem da nemam želudac da tučem sa uzivanjem, planom, krajnje smisljeno i smireno čoveka koji se grči na zemlji? Nemam i mislim da mnogi nemaju samo sam otvorena kada kažem da ne podržavam da u moje ime radi neko što sama ne bih radila.
Da urlicem, mlatim rukama i tresnem neku pesnicu u očaju...mogu da zamislim ali da idem na batinanje oborenog čoveka sa sve traženjem koji bubreg ga više boli i gde da udarim jače nekim (šta je ovo, pendrek?) to, Medo, možeš pitati bilo kog psihijatra garantujem da bi rekli da je sitna razlika izmedju onog koji na taj način tuče i ovog koga tuče. Ne radi se o opravdavanju droge na ulicama već o aplauzu dok jedan agresivac rešava stvar "u naše ime". U moje ne rešava. Ne na ovoj način. Ovo nije moj način i sigurno ne govori u moje ime. Mrzim kada takvi tvrde da su po mene dobri. Nisu.
Hocemo bolju zemlju moramo da nadjemo bolji način a smeniti dilera za nasilnika nije nacin.
Можда само тако делује. Жртва моде.
Немам склоност ка женама, али ми више прија друштво лепих, еротичних жена, које би биле мој избор да сам мушко
Уз друге квалитете, наравно.
Zašto sam, zaboga, mekana?
Samo zato što kažem da nemam želudac da tučem sa uzivanjem, planom, krajnje smisljeno i smireno čoveka koji se grči na zemlji? Nemam i mislim da mnogi nemaju samo sam otvorena kada kažem da ne podržavam da u moje ime radi neko što sama ne bih radila.
Da urlicem, mlatim rukama i tresnem neku pesnicu u očaju...mogu da zamislim ali da idem na batinanje oborenog čoveka sa sve traženjem koji bubreg ga više boli i gde da udarim jače nekim (šta je ovo, pendrek?) to, Medo, možeš pitati bilo kog psihijatra garantujem da bi rekli da je sitna razlika izmedju onog koji na taj način tuče i ovog koga tuče. Ne radi se o opravdavanju droge na ulicama već o aplauzu dok jedan agresivac rešava stvar "u naše ime". U moje ne rešava. Ne na ovoj način. Ovo nije moj način i sigurno ne govori u moje ime. Mrzim kada takvi tvrde da su po mene dobri. Nisu.
Hocemo bolju zemlju moramo da nadjemo bolji način a smeniti dilera za nasilnika nije nacin.
Ma kakva zrtva mode.Можда само тако делује. Жртва моде.
Немам склоност ка женама, али ми више прија друштво лепих, еротичних жена, које би биле мој избор да сам мушко
Уз друге квалитете, наравно.