- Poruka
- 132.064
sto ti je odgovor..otprilike u stilu konstatacije koju si iznela a na koju sam reagovao.Pokusaj da izmastas.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto ti je odgovor..otprilike u stilu konstatacije koju si iznela a na koju sam reagovao.Pokusaj da izmastas.![]()

Ne mozes da spavas?Pijem čaj.![]()

Htedoh da kažem, u nekim policijskim stanicama, kada privedu zlostavljača, manjaka i slične cvećke, postoji običaj da se on malko veže lisicama za neki radijator pa se u tu subu pusti i žena koja je bila silovana sa bejzbol palicom i soba se zaključa. Bude mučno za ženu prvih pola sata, uglavnom plače i beži u ćošak, ali posle toga proradi bes i "ubije" ga od batina. To su neke stvari koje su po pravdi dok ne dođe do suđenja koje zna biti nerealno.Frejo,
Vrtela bi drugu pricu da je u pitanju tvoje dete.
U to sam 100% sigurna.
Niko od nas ne zna kako bi reagovao a vecina bi bila jos gora od ovog sa snimka, sasvim opravdano.
Ne verujemHtedoh da kažem, u nekim policijskim stanicama, kada privedu zlostavljača, manjaka i slične cvećke, postoji običaj da se on malko veže lisicama za neki radijator pa se u tu subu pusti i žena koja je bila silovana sa bejzbol palicom i soba se zaključa. Bude mučno za ženu prvih pola sata, uglavnom plače i beži u ćošak, ali posle toga proradi bes i "ubije" ga od batina. To su neke stvari koje su po pravdi dok ne dođe do suđenja koje zna biti nerealno.
Невезано за Фреју, ово се односи на већину...Frejo,
Vrtela bi drugu pricu da je u pitanju tvoje dete.
U to sam 100% sigurna.
Niko od nas ne zna kako bi reagovao a vecina bi bila jos gora od ovog sa snimka, sasvim opravdano.
A sta ako se ispostavi da je silovatelj neduzan? Recimo lazno optuzen?Htedoh da kažem, u nekim policijskim stanicama, kada privedu zlostavljača, manjaka i slične cvećke, postoji običaj da se on malko veže lisicama za neki radijator pa se u tu subu pusti i žena koja je bila silovana sa bejzbol palicom i soba se zaključa. Bude mučno za ženu prvih pola sata, uglavnom plače i beži u ćošak, ali posle toga proradi bes i "ubije" ga od batina. To su neke stvari koje su po pravdi dok ne dođe do suđenja koje zna biti nerealno.
Има одличан филм на ту тему, о смртној казни. Са Кевином Спејсијем. Јеси ли гледала?A sta ako se ispostavi da je silovatelj neduzan? Recimo lazno optuzen?
Има одличан филм на ту тему, о смртној казни. Са Кевином Спејсијем. Јеси ли гледала?
A sta ako se ispostavi da je silovatelj neduzan? Recimo lazno optuzen?
Ne sjecam se, sad cu potraziti da vidim koji je.Има одличан филм на ту тему, о смртној казни. Са Кевином Спејсијем. Јеси ли гледала?
Ne sjecam se, sad cu potraziti da vidim koji je.
Nije los ni The hunt, sa Madsom Mikelsenom, o bas najpipavijoj temi, zastiti djece od zlostavljaca.
Видиш, тај нисам гледала. ХвалаNe sjecam se, sad cu potraziti da vidim koji je.
Nije los ni The hunt, sa Madsom Mikelsenom, o bas najpipavijoj temi, zastiti djece od zlostavljaca.

Kako da ti odgovorim a da mi sutra, kad neko od njih nestane, ne zakuca milicija pod sumnjom, “Vi ste rekli(pretili) da biste to i to?”sto ti je odgovor..otprilike u stilu konstatacije koju si iznela a na koju sam reagovao.

nije, u pravu siZašto sam, zaboga, mekana?
Samo zato što kažem da nemam želudac da tučem sa uzivanjem, planom, krajnje smisljeno i smireno čoveka koji se grči na zemlji? Nemam i mislim da mnogi nemaju samo sam otvorena kada kažem da ne podržavam da u moje ime radi neko što sama ne bih radila.
Da urlicem, mlatim rukama i tresnem neku pesnicu u očaju...mogu da zamislim ali da idem na batinanje oborenog čoveka sa sve traženjem koji bubreg ga više boli i gde da udarim jače nekim (šta je ovo, pendrek?) to, Medo, možeš pitati bilo kog psihijatra garantujem da bi rekli da je sitna razlika izmedju onog koji na taj način tuče i ovog koga tuče. Ne radi se o opravdavanju droge na ulicama već o aplauzu dok jedan agresivac rešava stvar "u naše ime". U moje ne rešava. Ne na ovoj način. Ovo nije moj način i sigurno ne govori u moje ime. Mrzim kada takvi tvrde da su po mene dobri. Nisu.
Hocemo bolju zemlju moramo da nadjemo bolji način a smeniti dilera za nasilnika nije nacin.