Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@smokva

ne znam zasto me ovo podsetilo na smokvu :lol:

Положите дете

@penispiling

·
14h

Извалио сам да сам неспособан и за куповину у Лидлу прво нисам знао да узмем смрдљива колица а сад сам дошао кући с нечим што не знам да ли треба да се кува и врло чудно се жваће можда зато што на конзерви пише да је 5% садржаја конзерве јудино уво шта је јудино уво који *****

@smokva

ne znam zasto me ovo podsetilo na smokvu :lol:

Положите дете
@penispiling

·
14h

Извалио сам да сам неспособан и за куповину у Лидлу прво нисам знао да узмем смрдљива колица а сад сам дошао кући с нечим што не знам да ли треба да се кува и врло чудно се жваће можда зато што на конзерви пише да је 5% садржаја конзерве јудино уво шта је јудино уво који *****
Juce sam kupila pirincane nudle u lidlu.danas pravila kinesko jelo,njima uz to pirinac,meni nudle.na kraju sam tupom satarom lupala po nudlama,da bih otkinula sebi deo koji cu da skuvam,da ne kuvam sve.to su kao zice cvrsto ispreplitane.probala da kidam,nozem,kuhinjskim makazama,na kraju treskala satarom,al nikad na isto mesto da potrefim
Za to vreme muz kuka i trenise budjolu tvrdu kao opanak,ne bih li je stavila u meso za sarmu.sanse nema da se to isecka

e zasto ja ne pisem na 4umu, samo se iznerviram bahatoscu i gluposcu nikova. odem na politiku i napisem da je onaj pomorac u splitu trebao da se odrekne brata narkomana, pre nego sto ga je ovaj uvukao u svoje duznicke probleme i nadju se uvek neke budale da odgovore da bi lik ispao pichka da nije ubio dilere koji su jurili njega zbog bratovljevih dugova. a siroti brat je eto navucen, pokvareni svet ga je navukao. i sad je njima ok da neko ko je imao pred sobom zivot zaglavi dozivotnu za trostruko ubistvo, zbog nekog malog, usranog narkosa, koji mu je brat samo nesrecnom igrom slucaja. koji su to debilni mozgovi tamo na politici.

ja da sam imala dvoje dece, naucila bih ih jednu stvar ako jedno ode u narkomaniju i slicne stvari, ovo drugo da mu okrene ledja i najuri ga iz zivota.

ja stvarno nemam tolernaciju na alkose i narkose....odvratni su, povracaju, komiraju se i sami su krivi sto su se doveli u tu situaciju. jadni, napaceni, niko ih ne razume,...more mrs.

uvek je bilo dragi moj dee...uvek
nismo imali sklskog policajca..ali je recimo moju osnovnu skolu redovno posecivao inspektor..mama me je upisala u skolu koja je bila malo dalja jer je u onoj blizoj bas u trenutku mog upisivanja u prvi razred izbila velika afera oko prodaje droge u osnovnoj skoli..a ja nisam mlad
Moju bivšu osnovnu su jedno vreme zvali niža kriminalistička. Pogadjaj zašto?

Da, pozoves policiju.
Opravdavanje jednog kriminalnog i zakonom zabranjenog ponasanja drugim je potpuno pogresno!
Ona devojka iz snimka i sama deluje kao zavisnik. Jadno i tuzno.
Pomoću koje se sve to diluje? Ti stvarno misliš da neko tek tako može da diluje drogu, a da nema zaledjinu u državnom aparatu?
Ovo nije situacija samo u Srb, da napomenem.

možda se troja proenglezila pa joj je nasilje postalo mrsko, mada kolko se sećam englezi nisu baš nešto miroljubiv narod
u ovom društvu gde je pravda spora ali teško dostižna, aj sad da ne kenjjam previše, svi znate, uzimanje pravde u svoje ruke je skroz ok, pogotovo kad su deca u pitanju

pa ne moze biti da joj je nasilje postalo mrsko jer bi u tom slucaju rekla nekad nesto protiv izvesnih azijskih manjina koje putem mnogo goreg nasilja pretvaraju englesku u pakistan. znaci mora biti da su joj sami pocinioci 'nasilja' u ovom slucaju mrski. ili je prosto licemerka.

Poslednja izmena:
Da, pozoves policiju.
Opravdavanje jednog kriminalnog i zakonom zabranjenog ponasanja drugim je potpuno pogresno!
Ona devojka iz snimka i sama deluje kao zavisnik. Jadno i tuzno.

zakonom zabranjeno ponasanje je relativan pojam, varira od drzave do drzave. to je izmedju ostalog jedan od razloga zasto je formiranje moralnih nacela na osnovu zakonskih odredbi (a ne obrnuto) odlika chovekolikih troglodita.

Ajd sto muskarci pisu
Ali pocele i zene da mi pisu
A sve neke prostitutke boze me sacuvaj :lol:
Evo mi upravo jedna cestitala praznike sa sve srcem :lol:
Можда само тако делује. Жртва моде.

Немам склоност ка женама, али ми више прија друштво лепих, еротичних жена, које би биле мој избор да сам мушко :)
Уз друге квалитете, наравно.

Били на касном ручку- раној вечери, па ме боли стомак јер сам се прејела.
После ишли да видимо једну бебицу. Надрогирала сам се мирисом над мирисима :heart:
Ускоро у кревет. Биће ово један шћућурен викенд.

pa i treba da uplaši, jok obrisaće mu suzice i poslati ga kući da mu mama vida rane
ili da ispiše 100 puta neću nikad više, ma joooj Frejo mnogo si mekana

Zašto sam, zaboga, mekana?
Samo zato što kažem da nemam želudac da tučem sa uzivanjem, planom, krajnje smisljeno i smireno čoveka koji se grči na zemlji? Nemam i mislim da mnogi nemaju samo sam otvorena kada kažem da ne podržavam da u moje ime radi neko što sama ne bih radila.

Da urlicem, mlatim rukama i tresnem neku pesnicu u očaju...mogu da zamislim ali da idem na batinanje oborenog čoveka sa sve traženjem koji bubreg ga više boli i gde da udarim jače nekim (šta je ovo, pendrek?) to, Medo, možeš pitati bilo kog psihijatra garantujem da bi rekli da je sitna razlika izmedju onog koji na taj način tuče i ovog koga tuče. Ne radi se o opravdavanju droge na ulicama već o aplauzu dok jedan agresivac rešava stvar "u naše ime". U moje ne rešava. Ne na ovoj način. Ovo nije moj način i sigurno ne govori u moje ime. Mrzim kada takvi tvrde da su po mene dobri. Nisu.
Hocemo bolju zemlju moramo da nadjemo bolji način a smeniti dilera za nasilnika nije nacin.

Samo zato što kažem da nemam želudac da tučem sa uzivanjem, planom, krajnje smisljeno i smireno čoveka koji se grči na zemlji? Nemam i mislim da mnogi nemaju samo sam otvorena kada kažem da ne podržavam da u moje ime radi neko što sama ne bih radila.

Da urlicem, mlatim rukama i tresnem neku pesnicu u očaju...mogu da zamislim ali da idem na batinanje oborenog čoveka sa sve traženjem koji bubreg ga više boli i gde da udarim jače nekim (šta je ovo, pendrek?) to, Medo, možeš pitati bilo kog psihijatra garantujem da bi rekli da je sitna razlika izmedju onog koji na taj način tuče i ovog koga tuče. Ne radi se o opravdavanju droge na ulicama već o aplauzu dok jedan agresivac rešava stvar "u naše ime". U moje ne rešava. Ne na ovoj način. Ovo nije moj način i sigurno ne govori u moje ime. Mrzim kada takvi tvrde da su po mene dobri. Nisu.
Hocemo bolju zemlju moramo da nadjemo bolji način a smeniti dilera za nasilnika nije nacin.
Frejo,
Vrtela bi drugu pricu da je u pitanju tvoje dete.
U to sam 100% sigurna.
Niko od nas ne zna kako bi reagovao a vecina bi bila jos gora od ovog sa snimka, sasvim opravdano.

Немам склоност ка женама, али ми више прија друштво лепих, еротичних жена, које би биле мој избор да сам мушко :)

Ma kakva zrtva mode.
Ovo je prostitutka garant.
I ova i ona prosla sto je pisala.
Boze me sacuvaj i sakloni.
Ne znam koji je cilj?
Bas mi ne pada na pamet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back