Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sve dok ne postanem sujetna matora ***** na trotinetu dobro je
Otkud ti to da nisi matora i da nisi sujetna? Usto si licemer..jao, juca kuca kme kme, a nećeš nikad da ga imaš. Ali, ti znaš.... imaš saznanja jbte onome što nemaš (:
Na trotinetu bi se ionako skršila, tako da to ad acta. Msm da se ti skršiš i iz trole kad treba da izađeš, deluješ tako.

Meni su se na glavu popele i mama i sveki i sestra i sve ostale babe, tetke i strine, sa njihovim crnim scenarijima šta sve može da se desi ako ja (trudnica) ili kasnije dete orogutamo dlaku, od tih priča o raznoraznim gukama do tog kako mačij dlaka može da mi precvika kičmenu moždinu. Onda sam im rekla d asu u pravu i da sam ja glupa kako ranije nisam povezala sve te mačke paraplegičarke sa njihovim dlakama.
Vrhunac je bio kad mi je rođena majka rekla kako nije da ne veruje u moje znanje ali eto svako sad predaje na fakultetu, tad sam je ignorisala punih nedelju dana.
A obrazovana žena, pravnik, ceo život uči no ovde ko da je u vremenu sopstvene prababe
MEne je rodjena majka pitala , kad je E imala dve godine, kad planiram da pocnem da joj dajem ovo PRAVO mleko. Rekoh Nek se truje jos mojim. :lol:

Zašto ne u stanu.
Labovi nisu lajavi, linjaju se manne od mopsova, francuza, rotova...itditd
Nisu podložni poremećajima, ne pate od alergija tj..nisu im skloni, nisu to seteri i slično..
Imao sam goldena, imam belog laba i znam gomilu raznoraraznih ljudi i labova...juče smo baš upoznali još jednu 13 god. al sam bio sklljolanćn..tek sad je dobila okoštavanje malo..

Stvarno? Baš mi je drago, mogu da pozajmim informacije od tebe u borbi za kucence...pristaće vremenom, znam...
Kod mene je sve negovano, od seflere do palme, nema razloga da kuci ne posvetim pažnju kakvu živo biće zaslužuje...tako krupni i mišićavi, mnogo su mi lepi sa tim bistrim očima.
Kada smo leteli u Pert proveru prtljaga nam je radio zlatni retriver. Poređaju se svi koferi i počev od pilota svi stanemo u kolonu, dva retrivera idu okolo i njuškaju, kada završe policija kaže da možemo proći. To su bili prelepi psi, gusta dlaka im je sijala...iz nekog razloga sam naklonjenija krupnijim rasama...mada je sestra čuvala bisona kog sam obožavala, da li mi verujes da bi ujutru u šest poznala štikle ulicom i toliko skakala na vrata da bi je sestra pustila u dvorište i tu se vrtela, mazila i svaki put upiskila...redovno na suknju uniforme:lol:...
Ja sam mislila za rodjendan da uzmem kucu ali sam pomerila za peti, za još dve godine:(

Moja mačka ne ulazi uopšte u kuhinju. Takav je raspored prostorija da su mogla da se drže vrata kuhinje zatvorena i nemam tih problema.
A da nije tako, opet su to stvari koje su rešive, postoje fore da je naučiš da se negde ne penje.

Ali kapiram o čemu pričaš. Ni meni bez okp-a nije isto kao kad sam bila klinka.
Meni je doduše najveći problem što mene mrzi da održavam zahtevani nivo higijene :lol: i da odvojim vreme koje je neophodno za ljubimca. Da nemam sad ne bih ni u ludom stanju uzimala kućnog ljubimca.
Ali deca stvarno obožavaju životinje. Kad porastu i kad budu mogla da se bave njima na odgovoran način, tad bih razmislila. Sad sam zaglavila sa ovoim mačkom i on sa nama. Mada su mačke bolje nego deca, ali ajde. :mrgreen:

Njen stan je mali jbg. A ne znam kako mačku da naučiš da nešto ne sme, to stvorenje je toliko svojeglavo... Opet s druge strane to je i lepota mačke, ta njena nezavisnost i nepokolebljivost.

MEne je rodjena majka pitala , kad je E imala dve godine, kad planiram da pocnem da joj dajem ovo PRAVO mleko. Rekoh Nek se truje jos mojim. :lol:

Stvarno, kada si počela da im daješ "pravo" mleko? Ja krenula pre desetak dana...ne znam sta da mislim o pravom mleku.

Pitala si me za Pecu da li je pas koji igra...ne bre. To je knjiga!
Pisac je Megali la Is. Radi se o kuci koja voli muziku. Moja omiljena je Peca voli Mocarta. U njoj je Peca u Parizu i na svakoj strani je neki simbol grada uz Mocartovu melodiju na dodir i zvuke grada na dodir. On seta i slusa muzicare na ulici, u metrou, mali komsija ima cas klavira i tako. Završava se operom i Pecom u publici koji gleda pevačicu dok peva Kraljicu noći iz Čarobne frule.

Sada sam uzela Peca svira rok te on sa svojom gitarom stiže u London. Na dodir ide zvuk zvona Big Ben-a i kako upoznaje vrste gitara i drugih instrumenta za rok tako obilazi London pa vokale sretne ispred Tower bridge-a, ne znam koga ispred Pikadilija a knjiga se završava tako što njegovom bendu objavljuju rok ploču pa idu zvuci rok žurke.
Uzeću i jazz, tu ide Peca u Nju Orleans...

A uzmi i Prutka. Knjiga je baš Božićna. Radi se o tati - grančici koju otima razigrani pas te prolazi kroz razne nevolje u nadi da će se vratiti ženi i deci. Oslikana je maestralno. Na kraju tata - grančicu uspešno vraća kući bas za Bozic Deda Mraz. To je knjiga Dzulije Donaldson, najprodavanijeg dečijeg pisca danas. Ona je potukla u Engleskoj i Hari Potera i Den Brauna po prodaji. Autorka Gruffala koji je napravio dar - mar u decijoj literaturi. Kod nas je prevod odličan, ilustracije su originalne, detaljne, Nemac je ilustrator. U UK čak postoji šuma Gruffala sa skulpturama iz slikovnice.
Kod nas je preveden kao Grozon i Grozonovo dete, Kreativni centar. Najbolje potrošenih 500 din, ako mene pitaš. Prutka je za Bozic recitovao na BBC-u neki poznati glumac, zaboravih ko beše...

Stvarno, kada si počela da im daješ "pravo" mleko? Ja krenula pre desetak dana...ne znam sta da mislim o pravom mleku.

Pisac je Megali la Is. Radi se o kuci koja voli muziku. Moja omiljena je Peca voli Mocarta. U njoj je Peca u Parizu i na svakoj strani je neki simbol grada uz Mocartovu melodiju na dodir i zvuke grada na dodir. On seta i slusa muzicare na ulici, u metrou, mali komsija ima cas klavira i tako. Završava se operom i Pecom u publici koji gleda pevačicu dok peva Kraljicu noći iz Čarobne frule.

Sada sam uzela Peca svira rok te on sa svojom gitarom stiže u London. Na dodir ide zvuk zvona Big Ben-a i kako upoznaje vrste gitara i drugih instrumenta za rok tako obilazi London pa vokale sretne ispred Tower bridge-a, ne znam koga ispred Pikadilija a knjiga se završava tako što njegovom bendu objavljuju rok ploču pa idu zvuci rok žurke.

A uzmi i Prutka. Knjiga je baš Božićna. Radi se o tati - grančici koju otima razigrani pas te prolazi kroz razne nevolje u nadi da će se vratiti ženi i deci. Oslikana je maestralno. Na kraju tata - grančicu uspešno vraća kući bas za Bozic Deda Mraz. To je knjiga Dzulije Donaldson, najprodavanijeg dečijeg pisca danas. Ona je potukla u Engleskoj i Hari Potera i Den Brauna po prodaji. Autorka Gruffala koji je napravio dar - mar u decijoj literaturi. Kod nas je prevod odličan, ilustracije su originalne, detaljne, Nemac je ilustrator. U UK čak postoji šuma Gruffala sa skulpturama iz slikovnice.
Kod nas je preveden kao Grozon i Grozonovo dete, Kreativni centar. Najbolje potrošenih 500 din, ako mene pitaš. Prutka je za Bozic recitovao na BBC-u neki poznati glumac, zaboravih ko beše...
Super su knjigice.
Kreativni centar je odličan. Imaju prave bisere među knjigama.

A ja sam poslala komentar na stranici gde Delfi prodaje onu knjigu koju sam kupila. Nisu mi odobrili komentar. :ljutko:

Skrinsotovah, sutra idem za ns, danas nisam nasla one knjige ovde... tako da svakako planiram lagunu u bigu, a potrazicu i ove sto si mi navela. Hvala. :)

Za “pravo” mleko, nisam im nikad uvodila.
Kad su prestali da sisaju, P sa godinu i po, malena posle dve, prosto nisam sisanje menjala ni sa cim.
Vecera, pranje zubica i spavanje.
Nikakve flasice, mleka itd...
Mleko koristimo u ishrani, tata im cesto za dorucak/veceru daje keks i mleko, pojedu keks iz mleka, nikad ne popiju mleko.
Uglavnom jogurt, ako hoce nesto uz dor/veceru.
Nisam protivnik ali smatram da nije obevezno.

I da, zube su poceli da peru mnogo ranije
Da me neko ne napadne da su tek tak poceli da peru.

Super su knjigice.
Kreativni centar je odličan. Imaju prave bisere među knjigama.

A ja sam poslala komentar na stranici gde Delfi prodaje onu knjigu koju sam kupila. Nisu mi odobrili komentar. :ljutko:
Meni se laguna svidja u zadnje vreme...
mada ne gledam striktno izdavaca...
danas sam napravila dobar ulov Branko Copic i neke mozgalice za male matematicare mense...
Sutra nadam se klasici, deset knjiga
A smeknula sam neke knjigice danas 200 din jedna, po jedna prica je unutra, debele korice, ima ih 20... uzecu par da vidim... mislim da je vulkancic...

ja sam se konacno naspavala
sad na kalenic, pa rucak, a za popodne imam dilemu sajam ili park
ja bih oba ali ne ide

zao mi je da propustimo sajam a sa druge strane ne mili mi se u onu ludnicu i guzvu

dobra vest je da od sl nedelje konacno dolazi jesen, kisa, vetar i sve po redu pa cu moci unihopke i suknjic da nosim <3

Moze dete ali ne mogu ja : )) da ne treba da ubacim trening, rucak, nabavku i sredjivanje kuce mogla bih ovako sile nema

Kontam da se na sajmu guzva oko 17h uopste ne smanjuje, mozda gresim
plus mu se drustvo skuplja u parku oko 16h a kako su najavilo lose vreme verujem da ce se roditelji usuditi jos danas da izvedu decu u park..
videcu

+1 za čaj
čaj sa manastirskkm medom i propolisom.
Boljše.sam (:
Stvarno? Baš mi je drago, mogu da pozajmim informacije od tebe u borbi za kucence...pristaće vremenom, znam...
Kod mene je sve negovano, od seflere do palme, nema razloga da kuci ne posvetim pažnju kakvu živo biće zaslužuje...tako krupni i mišićavi, mnogo su mi lepi sa tim bistrim očima.
Kada smo leteli u Pert proveru prtljaga nam je radio zlatni retriver. Poređaju se svi koferi i počev od pilota svi stanemo u kolonu, dva retrivera idu okolo i njuškaju, kada završe policija kaže da možemo proći. To su bili prelepi psi, gusta dlaka im je sijala...iz nekog razloga sam naklonjenija krupnijim rasama...mada je sestra čuvala bisona kog sam obožavala, da li mi verujes da bi ujutru u šest poznala štikle ulicom i toliko skakala na vrata da bi je sestra pustila u dvorište i tu se vrtela, mazila i svaki put upiskila...redovno na suknju uniforme:lol:...
Ja sam mislila za rodjendan da uzmem kucu ali sam pomerila za peti, za još dve godine:(
Goldeni i labovi obožavaju decu, ljude, igru, učenje. Imaju 8000 više receptora za njuh od bilo koje druge rase. Nažalost, to ljudi umeju da zloupotrebe, al nećemo o tome....najveće su maze na svetu :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back