gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Proklinjem prevoz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Proklinjem prevoz
Zavisi koliko je visoko dijetebolje da nije vezana nego ovako polovicno. sem toga mala djeca se ne mogu vezati bez onog podguznog dijela.
znaci u zatvoru bi zavrsila momentalno

vo ime ocaCrko dabogdanego jeste čuli da će i Poslednja šansa da bude srušena? rešio vesić da dokrajči sve simbole Beograda
Nasledjuje se.Sta se desava kad osoba koja ima kredit umre ,mislim na taj dug?
Pa jaoooo marge... hvalaJoj što meni ovo čudno, ko u nekoj reklami...nema mrvica, fleka, papirića, kao da se deca ne voze tim kolima, a i igračka ko iz radnje, nekorištena, osim za slikanje![]()

Bravo macko!!!Sto bi rek’o mm i mi zdravstveni radnici imamo dušu..

Da znaš...Bravo macko!!!
Uzivancija![]()

Važno je da imaš čime da se utesis..Meni je jako zao sto moje telo i mozak nisu sad na nekoj plazi, na nekom moru... blizu vode... da udisem i uzivam...
Sutra cu zato vino da pijem![]()
Da se utesim
I izabrala sam detetu komplet devet knjiga, to cu sutra da idem da mu uzmem... da se utesim![]()
Gledam deci poklone za ng...
Sin hoce monopol... to je lako... moram mu i rucni sat uzeti, neki dobar i lep...
A mama hoce kucicu za barbike... ima lepih tih drvenih kucica, velikih... ali su im i cene velike
Ja sam naručila knjigu za poklon, planirano uz neko finije vino i bombonjeru ferrero rocher ili nešto slično. Nešto preko 2300 košta knjiga, debele korice, a unutra stranice one grozne žute, kao one knjige što sto su uz novine izlazile. Možda još i gore. Davno nisam videla nešto gore.
I sad mi je neprijatno da poklanjam takvu knjigu. Stvarno sramota šta prodaju.
Jao te kućice.. ja sam prvo kupovala a onda sam pristupila taktici “da se dogovorimo”. Uspevala sam da je ubedim da dobije igračku od deda mraza i nešto korisno npr jaknu, kaput, neko mekano ćebe za njen krevet, tako sam je vatala na priče i ona se primala... ali sam se i nabacala para na gluposti.Gledam deci poklone za ng...
Sin hoce monopol... to je lako... moram mu i rucni sat uzeti, neki dobar i lep...
A mama hoce kucicu za barbike... ima lepih tih drvenih kucica, velikih... ali su im i cene velike

sad pijem kafu u železniku i čekam da počne utakmica. Danas je moj red, mm spava iz noćne