Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta se desava kad osoba koja ima kredit umre ,mislim na taj dug?
Nasledjuje se.
Dugovi se uvek nasledjuju.
Joj što meni ovo čudno, ko u nekoj reklami...nema mrvica, fleka, papirića, kao da se deca ne voze tim kolima, a i igračka ko iz radnje, nekorištena, osim za slikanje :)
Pa jaoooo marge... hvala :zag:
Ovo nam je radni auto, mozda ga je mm usisao oprao... ne znam... ali znam da stalno kuka, jer ja dajem deci da mrve :rumenko:

Ja slušam muziku, popila nes i popušila dve u slast, stigao mi je duvan, niko nije gladan jer je muž od bataka napravio remek delo za njih dvoje, a ja večerala svašta nešto lepo kad sam došla, ćerka večerala plazmu s mlekom, ja ću domaćicu i voćni čaj ako ogladnim, a muž nek pohara frižider pošto da čekamo džigericu ne možemo
Sad se svi konačno malo odmaramo

Gledam deci poklone za ng...
Sin hoce monopol... to je lako... moram mu i rucni sat uzeti, neki dobar i lep...
A mama hoce kucicu za barbike... ima lepih tih drvenih kucica, velikih... ali su im i cene velike

Oho - ho...ja planiram da uzmem brod, pravi veliki, drveni gusarski brod kapetana Kuke! Sa drvenim figuricama pirata bez nogu i sa povezima preko oka...I crnim jedrima sa lobanjama i daskom za šetanje za nestašnog Petra Pana.
Jedva čekam!

Danas mi je stigla pošiljka, preporuka za tvoju decu, Peca voli rok i Prutko (Stickman)...dete mi peva celo veče London calling jer je Peca pas koji sa svojom gitarom stiže u London, prestonicu roka, ima 16 kompozicija na dodir, mnogo lepo...

Ja sam naručila knjigu za poklon, planirano uz neko finije vino i bombonjeru ferrero rocher ili nešto slično. Nešto preko 2300 košta knjiga, debele korice, a unutra stranice one grozne žute, kao one knjige što sto su uz novine izlazile. Možda još i gore. Davno nisam videla nešto gore.
I sad mi je neprijatno da poklanjam takvu knjigu. Stvarno sramota šta prodaju.

Ja sam naručila knjigu za poklon, planirano uz neko finije vino i bombonjeru ferrero rocher ili nešto slično. Nešto preko 2300 košta knjiga, debele korice, a unutra stranice one grozne žute, kao one knjige što sto su uz novine izlazile. Možda još i gore. Davno nisam videla nešto gore.
I sad mi je neprijatno da poklanjam takvu knjigu. Stvarno sramota šta prodaju.

Baš sam danas pričala o tome sa kumom, ona kupuje u starinarnicama kad su neki klasici u pitanju a ja čitam u epub formatu. Da dajem parena nova izdanja neću.

• Podržavam
Reactions: Red
Gledam deci poklone za ng...
Sin hoce monopol... to je lako... moram mu i rucni sat uzeti, neki dobar i lep...
A mama hoce kucicu za barbike... ima lepih tih drvenih kucica, velikih... ali su im i cene velike
Jao te kućice.. ja sam prvo kupovala a onda sam pristupila taktici “da se dogovorimo”. Uspevala sam da je ubedim da dobije igračku od deda mraza i nešto korisno npr jaknu, kaput, neko mekano ćebe za njen krevet, tako sam je vatala na priče i ona se primala... ali sam se i nabacala para na gluposti.
Imaš u Swatch-u lepih tih dečijih satova to je lep poklon i za takav mi para nije zao. Ali kućice i bundeve kočije, i one wine i brate i sve za njih sto postoji... sad mi se place kad pomislim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back