Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Довољна је и обична, пре доручка ...
Наше бабе су биле паметне жене, оне не би дошле до психосмајлија :zcepanje:
Али сутра је среда...
Mislila sam, rakija umesto doručka. Duplu, za svaki slučaj, ja sam velika žena.
A sad gledam, baš je sjajan ovaj psihosmajli, treba ga koristiti što više. :) :) :) :)
Što se srede tiče, nešto se iskudačilo, čekaću ponedeljak. :roll:

Poslednja izmena:
ti tim bilding izleti su zezsce gluposti..
tako je moj rodjak isao na rafting i posle zaglavio 2 nedelje u krevetu jer su isli na rafting kad mu vreme nije bilo :)
bolje da pare daju ljudima pa da svako ode kad zeli gde zeli .. nista se nece ljudi bolje povezati u kompaniji na takvim izletima..
nista ne povezuje bolje od problema koji treba da se resi :)
Nije poslovni tim nego prijateljski. Dogovaramo se već tri godine, nikako ne možemo da utanačimo termine i napokon se skupimo, sad se vreme urotilo.
Mada sam ja za to da se ide, obećao mi puž da će da me greje noću.
Osim toga, ja sam sigurna da će biti prijatno. Dovoljno im je što ja idem, ja sam poznata amajlija. :cool:

Ako dopuzim sutra do aerod
Nije poslovni tim nego prijateljski. Dogovaramo se već tri godine, nikako ne možemo da utanačimo termine i napokon se skupimo, sad se vreme urotilo.
Mada sam ja za to da se ide, obećao mi puž da će da me greje noću.
Osim toga, ja sam sigurna da će biti prijatno. Dovoljno im je što ja idem, ja sam poznata amajlija. :cool:
Idite, ko zna kad ćete da se ponovo dogovorite svi za istu avanturu...

Kad rekoste tim bilding i raftng, bas gledamo ja i koleginica neki kajaci raftinzi i ta cudesa da odemo na leto
Izmedju ostalog iskocili nam ti fazoni tim bilding, cela firma bla bla, ajme kako smo slatko mastale kako bi kog clana kojim stilom podavile :malav:
Pa se lepo vratimo same u firmu i zavladamo, uvedemo anarhiju, sahranimo firmu za mesec dana :lol:

Poslednja izmena:
Nocas me mm posle xy godina probudio
Inace nisam nocni tip i svega me je par puta probudio nocu a ja sam kao besna zver samo pogledala, u fazonu “Ne diraj lava dok spava!”.
I ne znam sta mu je kliknulo, kad smo pre spavanja khm... mozda se zaboravio :lol: ili je sanjao :lol:
Elem, prihvatim ja i krenemo, da nam je prvi put rekla bih ‘taman nevinost da izgubim’, kad cujes vrata... lezi svako na svoju stranu, dete se uvuklo medju nas... zagrli ga, navuci gace i spavaj ... :lol:
Roditeljska sudbina :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back