- Poruka
- 41.452
@Lady in Red
sta bilo ?
sta bilo ?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta bilo ?Ту бих ја била прваSta bi bilo da sam rekla stiglo nasledstvo![]()

Ух, бре, нисам скапирала да је толико јака прехладаCekam u domu zdravlja

Ma jok ; jos me drzi "dijeta" posle slave gde sam, kao konj, pojeo 10ak sarmi kod keve i caletaДе си, Смарти, има ли зиме код тебе?

Čiki, jes ti čula pesmu staru 40 godina?Terate me da mislim o temi Sputanosti...
ali ne mogu vise teme da otvaram
Zabagovace ovaj fb forum
Ali stvarno kad covek malo razmisli bolje
Sa svih strana smo sputani...
Na poslu imas nadredjene i sefove i direktore ili prosto ugovore/obaveze/pravila koja te usmeravaju sta da radis, sputavaju tvoju prirodnu volju. Koliko samo puta vam se desilo da pomislite na poslu kako bi to nesto na vas nacin bolje islo? A onda vam je neko ili nesto(pravilo) objasnilo da treba samo da sledite uputstva i radite kako vam je receno/nalozeno?
Dodjes kuci, zelis da sa partnerom utones u more strasti ali sputavaju te deca npr... ili ne daj Boze zajednica...
Roditelji te zovu i zale se kako ih 356 put bole ledja a vi sputani postovanjem ih tesite iako bi vrisnuli...
Odete u radnju da nadjete sveze namirnice a ono sve neko smece, sputavaju vas da se zdravo hranite...
Zelite da pijete kafu na miru i u tisini, zvoni vam telefon, ili dodju gosti... sputavaju vas...
Ovo nije kukanje... niti sam opisivala sebe... vise onako posmatranje zivotai nase (ne)slobode
Bogami ... u pravu siНиједна сарма није као мамина![]()
Чекам да звони, па да палим кући...Bogami ... u pravu si
Kako si mi ti ?
bila svadba decenijemoje iskreno saučešće od srca Trojo, nadam se da je bilo uz vatromet i prskalice (((:Ej cao udala sam sebila svadba decenije
Havana.je ludilo potpuno

a decko slika za instagram@Lady in Redsta bilo ?
Ej cao udala sam sebila svadba decenije
Havana.je ludilo potpuno
Smarti imala sam napad bola u besici jedva prekostah
Sad treba da uradim analize pa da vidimo sta je
Sinoc je bilo strasno
sunce ti