Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
PS. Pretvoricu se u andjelka 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

da stavimo u cenzurisanu rec?pocecu da vam brisem rec torta iz postova![]()
ja mislio da je to do mog kompa, al izgleda da nijetabe jelmiščini ili se sad strane brže učitavaju?
Slika ne može u cenzurisanu reč.da stavimo u cenzurisanu rec?![]()

slično se osećam...Glavudža mi se raspada.
Sve sam rasklonila, ostalo mi je da spremim Dušanu šta će da nosi u Beograd, i da postavim za goste koji mi dolaze na večeru.
Ма, искључила сам пећ, не пратиш фабулу радњеSta si radila kad se kajes?Grešnice

Ниси купила коре?Slika ne može u cenzurisanu reč.
A s obzirom da sam ispekla sve kore za torte, mislim da je reč torta najmanje što mogu da napišem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ne, nikako..samo naglasimo da je ta rec zabranjena i onda lepimo upozorenjada stavimo u cenzurisanu rec?![]()

Pa gde pominjes pec?Ма, искључила сам пећ, не пратиш фабулу радње![]()

Mi treba da idemo na rafting u petak pa se ekipa uskomešala zbog vremena. Svako prati neku svoju prognozu, sve pokazuju različito. Od -4 do 31 stepen.
Mene jedino muči spavanje jer tamo nema grejanja. Ako napolju bude minus ima da mrem i više me neće biti.![]()

Леле, мајко да ли да убијем себе или њуPa gde pominjes pec?
**** ih nov forum![]()
Vid stvarno, ne bih ni obratio pažnjuUključili nam grejanje. Jeeeee

Pa munjo nije to nista sto jedan jutarnji sex ne bi resioVid stvarno, ne bih ni obratio pažnju
Smoren sam

Znam dosta zena koje to praktikujuSve više mislim da je moja pokojna baba bila u pravu kad mi je rekla da dupla rakija za doručak rešava mnoge životne probleme.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ti tim bilding izleti su zezsce gluposti..Mi treba da idemo na rafting u petak pa se ekipa uskomešala zbog vremena. Svako prati neku svoju prognozu, sve pokazuju različito. Od -4 do 31 stepen.
Mene jedino muči spavanje jer tamo nema grejanja. Ako napolju bude minus ima da mrem i više me neće biti.![]()

Довољна је и обична, пре доручка ...Sve više mislim da je moja pokojna baba bila u pravu kad mi je rekla da dupla rakija za doručak rešava mnoge životne probleme.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ovde se dešava još jedan fenomen - na tim bildinzima svi samo cvrkuću, a kada se vrate u kancelarije nastave sa krvoprolićem tamo gde su staliti tim bilding izleti su zezsce gluposti..
tako je moj rodjak isao na rafting i posle zaglavio 2 nedelje u krevetu jer su isli na rafting kad mu vreme nije bilo
bolje da pare daju ljudima pa da svako ode kad zeli gde zeli .. nista se nece ljudi bolje povezati u kompaniji na takvim izletima..
nista ne povezuje bolje od problema koji treba da se resi![]()

Довољна је и обична, пре доручка ...
Наше бабе су биле паметне жене, оне не би дошле до психосмајлија
Али сутра је среда...