Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bila sam kod mojih i nisam bas imala puno vremena za TV, ali sam pred spavanje iz kreveta znala da provrtim kanale i...Zeljko Mitrovic ce uci u istoriju. Neke kasnije generacije ce o njemu uciti kao o osobi koja je igrajuci na najnize strasti obicnog/prostog coveka uspela da poremeti citav sistem vrednosti jednog dela drustva.
Meni nije jasno kako njega nije sramota?! Kako nije svestan kolika je stetocina?!

Ja sam vala za zabrane odredjenih sadrzaja kada su deca u pitanju
Pa izlozi dete malo grandu pa malo zadruzi pa onda preseci vodjinom kzs i bice sjajno : ))

Zna i moj malac ko je vodja ali to je cuo u vrticu, za vodju i za trampa :lol:
Mislim da je to puna kapa za sada
Dobro, za decu sam instalirala YouTube blocker. Tu koliko god mogu da kontrolišem biće cenzure neprikladnog sadržaja.

Bio je sinoc super utisak na utiscima nedelje
Tv pink, zadruga, ko zna kolika gledanost i samo odjednom se prekida zadruga i kao iz vedra neba vidimo vodju u berlinu kako kaze - cuvamo nas narod na kosovu-, prospe jos dve fore i opet kao iz vedra neba nastavlja se zadruga
I tako nekoliko puta u toku dana, pa cista lobotomija
ja sam juce odgledala juzni vetar
i bilo mi je iskreno muka onako iskreno u nekim momentima
gledala sam sa sestrom i ona kaze, ako ti nije dobro da iskljucim
ne gledacemo, nece da mi bude ni malo bolje jer je film nasa stvarnost..najtacnija moguca
poslednja dva vikenda sma odgledala i pet i drzavnog sluzbenika
i onako iskreno, bas mi je muka od svega

gledala sam i olju
generalno, oduvek me je malo nervirala jer ima prenadrkan stav
kad se ponovo pojavila, gledala sam prvu emisiju od pocetka do kraja i osetila sam se nekako kao da je produvao novi vetar i procistio malo vazduh
ono sto mi se ne svidja je sto su na zalost polarizovani, i njena i ivanova emisija..pa umesto da se prica o nekim drugim stvarima, i tamo slusamo samo o njemu ali iz drugogugla
meni je od njega stavrno postalo muka..ja ne mogu vise da slusam ni sale ni viceve o njemu..toliko mi je sve to postalo gadno
volela bih da zivimo opet neke normalne zivote i da nas boli dupe za vucice i njegove satelite

a za njega stvarno pre par dana po povratku iz kine je pricao kako se volkao i poluljupkao sa sidjipingom i kako je sedeo i cesao se ramenom o putina..kad je dosao na glas je pricao kako ne moze sa srbijom kako ko hoce jer srbija ima prijatelje, jake koji su rekli da nista mi ne brinemo
a onda posle dva dana dodje iz berlina i kaze kako je izgubio celo kosovo, a krivi smo mi
#jebemtimaterludukojatetakvogrodi

ja sam juce odgledala juzni vetar
i bilo mi je iskreno muka onako iskreno u nekim momentima
gledala sam sa sestrom i ona kaze, ako ti nije dobro da iskljucim
ne gledacemo, nece da mi bude ni malo bolje jer je film nasa stvarnost..najtacnija moguca
poslednja dva vikenda sma odgledala i pet i drzavnog sluzbenika
i onako iskreno, bas mi je muka od svega

gledala sam i olju
generalno, oduvek me je malo nervirala jer ima prenadrkan stav
kad se ponovo pojavila, gledala sam prvu emisiju od pocetka do kraja i osetila sam se nekako kao da je produvao novi vetar i procistio malo vazduh
ono sto mi se ne svidja je sto su na zalost polarizovani, i njena i ivanova emisija..pa umesto da se prica o nekim drugim stvarima, i tamo slusamo samo o njemu ali iz drugogugla
meni je od njega stavrno postalo muka..ja ne mogu vise da slusam ni sale ni viceve o njemu..toliko mi je sve to postalo gadno
volela bih da zivimo opet neke normalne zivote i da nas boli dupe za vucice i njegove satelite

a za njega stvarno pre par dana po povratku iz kine je pricao kako se volkao i poluljupkao sa sidjipingom i kako je sedeo i cesao se ramenom o putina..kad je dosao na glas je pricao kako ne moze sa srbijom kako ko hoce jer srbija ima prijatelje, jake koji su rekli da nista mi ne brinemo
a onda posle dva dana dodje iz berlina i kaze kako je izgubio celo kosovo, a krivi smo mi
#jebemtimaterludukojatetakvogrodi
Pa idi u vikendicu umesto pred tv i sadi ruže,lukac i peci roštilj i videćeš kako ti Vučićev bajni pogled i glas nestaju iz sećanja.

Kako sam danas dan prodangubila, ccc.
Pa moras i ti nekad.
Sa dvoje male dece, zasluzila si ga. :)

Meni su takvi dani bili sok u pocetku!
Kao Jao dan a da nisam nista uradila!
Ne znam uopste odakle su se takve misli uvukle u moj zivot, kad ja dok sam zivela sa roditeljima uvek sam imala vreme za odmor bez grize savesti... s onda odjednom sve bi a ne stizem
Al sam okrenula list, ili bar pokusavam...
Kad god mogu a ja knjigu u ruke i opustencija... :zaljubljena:

Neki dani i jesu za dangubljenje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back