- Poruka
- 63.764
А, па опањкавали смо ми и оне претходне, они сами дају доста материјалаJao, boze...kao da kriminal pre vucica nije postojao..![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А, па опањкавали смо ми и оне претходне, они сами дају доста материјалаJao, boze...kao da kriminal pre vucica nije postojao..![]()

nudlo, kad si se uclanila u sns?

Dobro, za decu sam instalirala YouTube blocker. Tu koliko god mogu da kontrolišem biće cenzure neprikladnog sadržaja.Ja sam vala za zabrane odredjenih sadrzaja kada su deca u pitanju
Pa izlozi dete malo grandu pa malo zadruzi pa onda preseci vodjinom kzs i bice sjajno : ))
Zna i moj malac ko je vodja ali to je cuo u vrticu, za vodju i za trampa
Mislim da je to puna kapa za sada
ja sam juce odgledala juzni vetarBio je sinoc super utisak na utiscima nedelje
Tv pink, zadruga, ko zna kolika gledanost i samo odjednom se prekida zadruga i kao iz vedra neba vidimo vodju u berlinu kako kaze - cuvamo nas narod na kosovu-, prospe jos dve fore i opet kao iz vedra neba nastavlja se zadruga
I tako nekoliko puta u toku dana, pa cista lobotomija
Pa idi u vikendicu umesto pred tv i sadi ruže,lukac i peci roštilj i videćeš kako ti Vučićev bajni pogled i glas nestaju iz sećanja.ja sam juce odgledala juzni vetar
i bilo mi je iskreno muka onako iskreno u nekim momentima
gledala sam sa sestrom i ona kaze, ako ti nije dobro da iskljucim
ne gledacemo, nece da mi bude ni malo bolje jer je film nasa stvarnost..najtacnija moguca
poslednja dva vikenda sma odgledala i pet i drzavnog sluzbenika
i onako iskreno, bas mi je muka od svega
gledala sam i olju
generalno, oduvek me je malo nervirala jer ima prenadrkan stav
kad se ponovo pojavila, gledala sam prvu emisiju od pocetka do kraja i osetila sam se nekako kao da je produvao novi vetar i procistio malo vazduh
ono sto mi se ne svidja je sto su na zalost polarizovani, i njena i ivanova emisija..pa umesto da se prica o nekim drugim stvarima, i tamo slusamo samo o njemu ali iz drugogugla
meni je od njega stavrno postalo muka..ja ne mogu vise da slusam ni sale ni viceve o njemu..toliko mi je sve to postalo gadno
volela bih da zivimo opet neke normalne zivote i da nas boli dupe za vucice i njegove satelite
a za njega stvarno pre par dana po povratku iz kine je pricao kako se volkao i poluljupkao sa sidjipingom i kako je sedeo i cesao se ramenom o putina..kad je dosao na glas je pricao kako ne moze sa srbijom kako ko hoce jer srbija ima prijatelje, jake koji su rekli da nista mi ne brinemo
a onda posle dva dana dodje iz berlina i kaze kako je izgubio celo kosovo, a krivi smo mi
#jebemtimaterludukojatetakvogrodi

Obriši mi četiri puta onda.pocecu da vam brisem rec torta iz postova![]()

Ladno sam dobila ljutka za svoj fotku jer sam dala ljutka za neki provocirajući post. 

Pa moras i ti nekad.Kako sam danas dan prodangubila, ccc.

Психосмајли, и то пута 3, ја се сад са тобом не бих качилаPijem čaj, sasvim sam mrtva. Posle kad malo oživim, imam da peglam, ako pojedem i malo torte, nebo je granica.![]()
![]()
![]()

Ma kakvi, pa ja sam mica mala.Психосмајли, и то пута 3, ја се сад са тобом не бих качила![]()

Није до тебе, него киша не престајеKljao cile ne kaki
Tema, isla na lokcije da fotnem, pokisoh i smrzoh se, oce me ova kisa kad god izadjem iz kuce vec par dana pokisnem redovno, romantika hbt![]()

Мхм, да, све ти верујем...Ma kakvi, pa ja sam mica mala.![]()