Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad zakačim na pinku jutarnji program sa članovima i simpatizerima sns-a, ili vesti, ipak ima razlike. Ono ne postoji nigde osim kod nas, ono je najgori primitivizam.
Ipak ima razlike...
Зато ја не закачињем :zcepanje:

Једино сам намерно, и онако крајње мазохистички, гледала величанствени скуп :rotf:

Nisam ja za zabrane, treba videti čime truju narod. Zlo i naopako...
A moja ćerka odavno zna ko je Vučić i onda javljamo dedi da je prenos uživo da se malo nervira. :lol:
blago vama..kod nas je baba otrovana..kad kazemo nesto protiv njenog pulena, ona odmah skoci i kaze - nego za koga cu, za onog lopova i fasistu :lol:
sad se smejem, ali kad sam joj u jednom trenutku rekla da li si svesna da sam ja ovde zbog njega, ona mi ej odgovorila - pa nisi imala prave ljude uz sebe
i onda sam pokusala da joj objasnim da zemlja treba da bude uredjena prema zakonima, a ne prema ``pravom kojeg poznajes`` ako je tvoj izbor da zivis i radis kao normalan covek, a ne kao kriminalac..i da kao kriminlac treba da poznajes pravog da bi napravio dobar dil
onda je malo ucutala na tu temu..posle sam joj rekla da ako misli dobro ovoj deci kojoj treba da ostavimo zemlju koja nije nasa svojina, kad budemo otisli odavde, da je bolje da vise ne izlazi na izbore..vecu uslugu ce da im ucini
eto ista krv, isti geni, ali drugi programi na tv-u..
ona i dalje cita informer koji joj zet kupuje..kad on ne moze i kad me zamoli da joj kupim ja joj donesem samo novosti i kazem da je informer rasprodat
za njih sam joj samo rekla da sam ga jednom stavila ispod saksije sa cvecem da skupi neki visak vode i da je cvece odmah uvenulo, da je toliko otrovna novina

Ja sam vala za zabrane odredjenih sadrzaja kada su deca u pitanju
Pa izlozi dete malo grandu pa malo zadruzi pa onda preseci vodjinom kzs i bice sjajno : ))

Zna i moj malac ko je vodja ali to je cuo u vrticu, za vodju i za trampa :lol:
Mislim da je to puna kapa za sada

blago vama..kod nas je baba otrovana..kad kazemo nesto protiv njenog pulena, ona odmah skoci i kaze - nego za koga cu, za onog lopova i fasistu :lol:
sad se smejem, ali kad sam joj u jednom trenutku rekla da li si svesna da sam ja ovde zbog njega, ona mi ej odgovorila - pa nisi imala prave ljude uz sebe
i onda sam pokusala da joj objasnim da zemlja treba da bude uredjena prema zakonima, a ne prema ``pravom kojeg poznajes`` ako je tvoj izbor da zivis i radis kao normalan covek, a ne kao kriminalac..i da kao kriminlac treba da poznajes pravog da bi napravio dobar dil
onda je malo ucutala na tu temu..posle sam joj rekla da ako misli dobro ovoj deci kojoj treba da ostavimo zemlju koja nije nasa svojina, kad budemo otisli odavde, da je bolje da vise ne izlazi na izbore..vecu uslugu ce da im ucini
eto ista krv, isti geni, ali drugi programi na tv-u..
ona i dalje cita informer koji joj zet kupuje..kad on ne moze i kad me zamoli da joj kupim ja joj donesem samo novosti i kazem da je informer rasprodat
za njih sam joj samo rekla da sam ga jednom stavila ispod saksije sa cvecem da skupi neki visak vode i da je cvece odmah uvenulo, da je toliko otrovna novina
Bio je sinoc super utisak na utiscima nedelje
Tv pink, zadruga, ko zna kolika gledanost i samo odjednom se prekida zadruga i kao iz vedra neba vidimo vodju u berlinu kako kaze - cuvamo nas narod na kosovu-, prospe jos dve fore i opet kao iz vedra neba nastavlja se zadruga
I tako nekoliko puta u toku dana, pa cista lobotomija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back