Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tara, proveri secer. meni je tako bilo pre nekoliko godina. nisam se tresal, nism cak ni imala potrebyu da jedem slatko i okrivila nizak pritisak za stanje, na kraju izmerila secer i bio je ispod normale.
Prvo sam se bacila na euro krem sinoc, kada je sve krenulo, iako mi se nije jelo slatko uopste ali sam probala
Videcu u apoteci da izmerim i secer i pritisak, ako pre toga ne odem kod dr

povrede zgloba postaju hronicne.

a za veceras..sad je meni jasno sto si toliko vezbala sa dizanjem kraka da ne kazem krakova dok gledas filmove :mrgreen:
eto sve si shvatio :rotf:
kad smo kod dizanja krakova, trenutno su mi dignuti, lezim kao krava od juce od kad sam dosla, ne spustam krake, odcopam do kupatila i toliko...htela da skuvam nesto al ne mogu
veceras moram brzinski da fotnem nesto i to cu jedva, onda sedam u kola i lezim ne zanima me nista vise :lol:
ovih dana cu da se zatvorim u kanc da radim dok se ne smiri situacija

dada hronicno imam od stare povrede i jjebe me kad preterano opteretim
ma idi, sva sam ti za staro gvozdje

Prvo sam se bacila na euro krem sinoc, kada je sve krenulo, iako mi se nije jelo slatko uopste ali sam probala
Videcu u apoteci da izmerim i secer i pritisak, ako pre toga ne odem kod dr

mozda nije secer. ali pre nekoliko godina ja sam danima bila u jako losem stanju, bez ikakvih uobicajenih simptoma pada secera. i posto imam aparat za merenje izmerim i vidim secer 2,2....ybt, jane znam kako sma uopste hodala.

a pila slane supe, kafu, pokusavala da podignem pritisak.

Imam i ja aparat zbog macora ali vidim sada da nemam one tracice, tjah
Mada pre nesvestice sam imala dva dana bas jake glavobolje, neubicajene jer lek nije delovao ili jeste kratko ali sam kontala da je jaca migrena samo
Udavih vas svojim zdravstvenim stanjem :lol:

tara, proveri secer. meni je tako bilo pre nekoliko godina. nisam se tresal, nism cak ni imala potrebyu da jedem slatko i okrivila nizak pritisak za stanje, na kraju izmerila secer i bio je ispod normale.
Ja imam padove šećera. To me baš zeza kad naglo izmenim režim israne, dijete i postovi me unište, tad ume ume da bude svakodnevno. Kreće iz želuca kao glad, pa malaksalost, preznojiš se, budeš gola voda, pa tek onda drhtavica. Samo što znam šta je pa navalim da jedem. Posle kao brzi voz da je prešao preko mene, tako se osećam.

Meni je draga drugarica sa faksa umrla zbog pada šećera, pala u komu, bila sama u stanu i ćao. Bila je jako mlada, saznala da ima povećan šećer, ali nije govorila svojima da joj ne bi drobili, bili su jako strogi. Lekari su joj samo sručili informaciju valjda smatrajući da je to stvar koju dvadesetogodišnjaci shvataju ozbiljno.

Ja imam padove šećera. To me baš zeza kad naglo izmenim režim israne, dijete i postovi me unište, tad ume ume da bude svakodnevno. Kreće iz želuca kao glad, pa malaksalost, preznojiš se, budeš gola voda, pa tek onda drhtavica. Samo što znam šta je pa navalim da jedem. Posle kao brzi voz da je prešao preko mene, tako se osećam.

Meni je draga drugarica sa faksa umrla zbog pada šećera, pala u komu, bila sama u stanu i ćao. Bila je jako mlada, saznala da ima povećan šećer, ali nije govorila svojima da joj ne bi drobili, bili su jako strogi. Lekari su joj samo sručili informaciju valjda smatrajući da je to stvar koju dvadesetogodišnjaci shvataju ozbiljno.

ja nisam imala uopste te simptome, meni se spavalo, bila sma umorna i imala sam vrtoglavice, nista od znojenja, drhtavice....sve je ukazivalo na pritisak, jer sam bila pospana.

tvoja drugarica je bila dijabeticar, za njih jeste fatalan pad secera u krvi, a kod visegodisnjih (visedecenijskih) dijabeticara cak i pad secera na normalnu vrednost moze dati simptome hipoglikemije.

ja nisam imala uopste te simptome, meni se spavalo, bila sma umorna i imala sam vrtoglavice, nista od znojenja, drhtavice....sve je ukazivalo na pritisak, jer sam bila pospana.

tvoja drugarica je bila dijabeticar, za njih jeste fatalan pad secera u krvi, a kod visegodisnjih (visedecenijskih) dijabeticara cak i pad secera na normalnu vrednost moze dati simptome hipoglikemije.
Otac mi je dijabetičar, ja potencijalni. Kod dijabetičara padovi su česti, a kad ne odreaguješ na vreme jeste fatalno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back