- Poruka
- 50.311
Jbtem ti vreme, opet ću da pokisnem i da se smrznem milion puta.
- - - - - - - - - -
Takodje
- - - - - - - - - -
Takodje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sinoc sam radila 18 rodjendan.ovo je 2001 godiste i posto je januar,deca tek pocinju sa proslavama,pa i sa picem.i dodje sinoc na samom pocetku devojcica i trazi dupli vinjak.ja joj stavim kocku leda i preko toga prst pica,manje nego sto sipam kad je obicno,a ne duplo.dosla jos jednom,opet dupli,ja opet manje od obicnog.i onda je vidim kako uslogirana visi na stolici pola noci...ali njoj mocno zvuci dupli vinjaj![]()

Igra federer, ajme drame izjednaceno![]()
Sva sam se potresla![]()

Ne moraju, nikada se nisam napila.Ne pijem alkohol, ne privlači me, ne treba mi promena svesti, dobro mi je i ovako.Pa te faze moraju svi da prodju
I mi smo pili vinjak u nekom periodu, ako me secanje dobro sluzi
Vino, vinjak, votku...
Bitno je sa kim se druzis, s kim si okruzen, ako imas dobro drustvo, sve i da se napijes, bice tu neko da ti pomogne.
Meni je gore kad vidim kako ih bas briga za druge.
Nema vise solidarnosti.
Bas smo u petak pominjali koliko smo puta se smorili u gradu jer smo nekoga treznili
I cak i kad nije neko iz drustva.
Ako vidis da se neko ubio, a znas ga, spasavaj sto se spasiti da... trezni, drzi dok povraca, prvo otrezni pa vodi kuci...

Ne moraju, nikada se nisam napila.Ne pijem alkohol, ne privlači me, ne treba mi promena svesti, dobro mi je i ovako.![]()
...jedva se razbudih u 11h pa ajde dorucak neki pa popi silu lekova i sad pijem kaficu, ne idem na slavu em kuma pala pa polomila oba skocna zgloba,mada i da se nije to desilo nisam bas za setanej po ovom cudu napolju....sneg pada kao lud...
Kako baš oba odjednom, pa to je strašno.
Nadal prošao dalje, tako da me realno zabole.
Mada bih volela Federer da dobije. Al' odlično igra ovaj grk.
Kad se samo setim da za sat vremena moram napolje![]()

Ma ja sam pre par god totalno prekinula da gledam, pre toga sam bas aktivno pratila....al sam navijala za federera
Ovaj bas prati aktivno i za federera navija, i sad imamo dramu dal ce da pretekne
Mene zabole ne pratim, al mi ovaj smesan, nasekira se za rodzera![]()

Ne moraju, nikada se nisam napila.Ne pijem alkohol, ne privlači me, ne treba mi promena svesti, dobro mi je i ovako.![]()

Čitam vas i kuvam ručak
Skroz sam pokisla od snega do prodavnice
Samo da ujutru bude suvo
Nosim i komp a kišobran mi je mali
Treba se odvuci do posla
Oprala sudove od juče i završila šefu izveštaj jutros
Ako Bog da po podne sam slobodna
Srećna slava svima koji slave!