Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice pica i kolicine koju neko podnosi, to je samo do treninga.
Mislim nista pohvalno :mrgreen:
Ja sam nekada mogla da popijem tonu pa nista.
Ali me je prosla ta tinejdz faza i sad volim da popijem i gustam casu, dve pica koje mi se u tom trenu pije i uopste nemam zelju da pijem ko na takmicenju niti da se unistim i da ne mogu da se kontrolisem, da se blamiram i slicno.
I ruzno mi je videti odrasle ljude bez kocnica.

Sinoc sam radila 18 rodjendan.ovo je 2001 godiste i posto je januar,deca tek pocinju sa proslavama,pa i sa picem.i dodje sinoc na samom pocetku devojcica i trazi dupli vinjak.ja joj stavim kocku leda i preko toga prst pica,manje nego sto sipam kad je obicno,a ne duplo.dosla jos jednom,opet dupli,ja opet manje od obicnog.i onda je vidim kako uslogirana visi na stolici pola noci...ali njoj mocno zvuci dupli vinjaj :lol:

Sinoc sam radila 18 rodjendan.ovo je 2001 godiste i posto je januar,deca tek pocinju sa proslavama,pa i sa picem.i dodje sinoc na samom pocetku devojcica i trazi dupli vinjak.ja joj stavim kocku leda i preko toga prst pica,manje nego sto sipam kad je obicno,a ne duplo.dosla jos jednom,opet dupli,ja opet manje od obicnog.i onda je vidim kako uslogirana visi na stolici pola noci...ali njoj mocno zvuci dupli vinjaj :lol:

Kako bi ja to tukla.

A neko bi joj sipao šta traži, bez razmišljanja.

A nocas mi drugarica iz petrovca salje poruku,nema vise nase micke,napustila nas je,ocajni smo.ja onako u zurbi kazem,ja ne znam ko je to,ali zao mi je.kad ona pise,pa znas,stara zuta kuca.( ja stvarno ne znam sve kuce i zgrade u petrovcu) .pitam koliko godina,mozda smo izlazile zajedno.kaze 17.tu vec pocnem da se preznojavam,to je neko dete jbt,sto meni javlja.ja opet,ne znam ko je,kad ona salje sliku svoje kuje.stara zuta kuca...
Pa sam se onda rasplakala.dosla sam dotle da vise zalim pse od ljudi

Pa te faze moraju svi da prodju :lol:
I mi smo pili vinjak u nekom periodu, ako me secanje dobro sluzi :lol:
Vino, vinjak, votku...
Bitno je sa kim se druzis, s kim si okruzen, ako imas dobro drustvo, sve i da se napijes, bice tu neko da ti pomogne.
Meni je gore kad vidim kako ih bas briga za druge.
Nema vise solidarnosti.

Bas smo u petak pominjali koliko smo puta se smorili u gradu jer smo nekoga treznili
I cak i kad nije neko iz drustva.
Ako vidis da se neko ubio, a znas ga, spasavaj sto se spasiti da... trezni, drzi dok povraca, prvo otrezni pa vodi kuci...

Pa te faze moraju svi da prodju :lol:
I mi smo pili vinjak u nekom periodu, ako me secanje dobro sluzi :lol:
Vino, vinjak, votku...
Bitno je sa kim se druzis, s kim si okruzen, ako imas dobro drustvo, sve i da se napijes, bice tu neko da ti pomogne.
Meni je gore kad vidim kako ih bas briga za druge.
Nema vise solidarnosti.

Bas smo u petak pominjali koliko smo puta se smorili u gradu jer smo nekoga treznili
I cak i kad nije neko iz drustva.
Ako vidis da se neko ubio, a znas ga, spasavaj sto se spasiti da... trezni, drzi dok povraca, prvo otrezni pa vodi kuci...
Ne moraju, nikada se nisam napila.Ne pijem alkohol, ne privlači me, ne treba mi promena svesti, dobro mi je i ovako.:sanke:

...jedva se razbudih u 11h pa ajde dorucak neki pa popi silu lekova i sad pijem kaficu, ne idem na slavu em kuma pala pa polomila oba skocna zgloba,mada i da se nije to desilo nisam bas za setanej po ovom cudu napolju....sneg pada kao lud...

Ne moraju, nikada se nisam napila.Ne pijem alkohol, ne privlači me, ne treba mi promena svesti, dobro mi je i ovako.:sanke:

...isto mislim da ne moraju, u svom zivotu sam popila sve ukupno mozda pola litre alkohola....i ne mislim da sam ista propustila u zivotu...ne volim ni musko kad vidim da je pijano i da baljezga svasta, a o zenskom tek da ne govorim.....uzas zivi...

Kako baš oba odjednom, pa to je strašno.

...stara je ona ima 78 godina, a nije htela da pali svetlo kod cerke u sobi da je ne budi, i po mraku joj se zamantalo pa pala, a kosti vec slabe....imala je i nekih stresova
nedavno bas dosta, to joj je treci put da padna u kratkom vremenu....jako mi je zao i jako je volim, ali eto sreca pa ne zavisi od mene, ima dve cerke oko nje da je paze...bice ona dobro samo mora 4 nedelje da nosi taj gips...namucice se znam ali sta ce, valjda prodje kako treba....

Nadal prošao dalje, tako da me realno zabole.

Mada bih volela Federer da dobije. Al' odlično igra ovaj grk.

Kad se samo setim da za sat vremena moram napolje :sad2:

Ma ja sam pre par god totalno prekinula da gledam, pre toga sam bas aktivno pratila....al sam navijala za federera
Ovaj bas prati aktivno i za federera navija, i sad imamo dramu dal ce da pretekne
Mene zabole ne pratim, al mi ovaj smesan, nasekira se za rodzera :lol:

..malo razmenjujem glasovne poruke sa mojom Cupavicom i starijom cerkom......mala mi se zali kako ima da cita lektiru i hvali kako sad pije sirup koji je grozan, bljak i sve sto uz to ide.....a cerka me informise o putu do Zlatibora i kako su se lepo organizovali, pa uzivaju suput i dete veselo nasmejano....bas ih volim sto su lepo organizovani i svud stizu bez nervoze i histerije...:heart:

Čitam vas i kuvam ručak
Skroz sam pokisla od snega do prodavnice
Samo da ujutru bude suvo
Nosim i komp a kišobran mi je mali
Treba se odvuci do posla
Oprala sudove od juče i završila šefu izveštaj jutros
Ako Bog da po podne sam slobodna
Srećna slava svima koji slave!

Čitam vas i kuvam ručak
Skroz sam pokisla od snega do prodavnice
Samo da ujutru bude suvo
Nosim i komp a kišobran mi je mali
Treba se odvuci do posla
Oprala sudove od juče i završila šefu izveštaj jutros
Ako Bog da po podne sam slobodna
Srećna slava svima koji slave!

...sto ne ides autom kad je takvo vreme i jos moras da nosis komp, samo ti fali da negde kliznes po ovakvom vremenu....a suvo ne verujem da ce biti....proveri...

- - - - - - - - - -

..ja zvala snaju da cestitam slavu, brat u bolnici pa me neka tuga uhvatila i tako bas me bilo stislo, ali ok sam sad...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back