Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ja sam gladna
Klackam se busem
Nista jela nisam od juce uvece
Al sam zato uspela da izvucem 10h spavanja, doduse uz jedno 5 budjenja zbog cici, al aj da ne sitnicavim :lol:

Hebite mi sve kad poludim pa kad odem u hotel da spavam jedan dan, samo da ne cujem nista i nikoga, da umlatim 12h u cugu sna

Postoji tu i situacija koju klinci u kladzama zovu "kvota osam", kad Djosi ne ide moze da izgubi i od Ruske Jakic sa praherom ili preslicom za vunu u rukama umesto reketa, znaci kad Djosa pocne da pravi kisele face i da se vata za koleno odmah sibnuti neke pare na protivnika ma koliki bio rez, obicno tad bude koeficijent 8.00 uzivo protiv Djose.

Postoji tu i situacija koju klinci u kladzama zovu "kvota osam", kad Djosi ne ide moze da izgubi i od Ruske Jakic sa praherom ili preslicom za vunu u rukama umesto reketa, znaci kad Djosa pocne da pravi kisele face i da se vata za koleno odmah sibnuti neke pare na protivnika ma koliki bio rez, obicno tad bude koeficijent 8.00 uzivo protiv Djose.

:lol:
Ne gledam mec, ali sam na stranici Eurosporta videla da je sad 1:1 u setovima i 1:0 u gemovina za ovog drugog.
Osecam da je Golub kriv za to. :D

Kanim se da ustanem
Juce na slavama od 14-2
Kod kuma smo se proveselili, na stolicama se igralo, zurka prava...
Za vikend idemo na Zl... valjda... idu nam jos dvoje prijatelja sa porodicama i kum... radujem se :)

Ja sam drugaricama rekla da ove godine ne racunaju na mene za osmi mart za zlatibor.nije mi toliko smor tamo koliko mi je smor put.one ce verovatno ici,zato sto se ide preko faksa,pa placaju em jeftino,em na rate

....odmaram, isla da platim racune umorila se kao pas....
...sad pijem kaficu i gledam fotke sa Zlatibora poslalo mi dete, ono malo ne zna sta je snaslo, prvi put na snegu <3 uziva...
...mislila sam da cu moci da odem jedan dan do njih da samo zabu izljubima ali nema sanse, bas se zamaram jako...

...samo da otopli i prodju ove terapije odoh ja na more, dosta mi je i hladnoce i samoce....treba mi promena i fale mi deca...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back