Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada sam pitala koji su se kondomi koristili u vreme mladosti forumasa bilo je kako ubijam visokomoralnost foruma,bacam u blato primerne forumasice,forumase iju iju iju kako se samo usudjujem da postavim pitanje ljudima koji stavljaju na Ljis-u svasta a ovde su fini.

Tada sam pitala u informativne svrhe jer mi nije bilo jasno zasto je kupovina istih tabu,zasto se devojke gledaju kao ***** ako ih imaju sa sobom,zasto se to tretira kao zlo.

Zasto se muski ponasaju kao bolesnici (postaju agresivni) kada hoce bez koriscenja istih nesto a jos su agresivniji kada se pitaju o testiranjima na ppb "ja sam musko,nece to mene,sta si ti nesto bolesna,na mene bi da svalis" stil obracanja.

Sve je tabu a nikad vise maloletnickih trudnoca,ppb a to se krije jer je SRAMOTA.

Ne govori se o kondomima jer je tabu a onda imamo kao posledicu toga maloletnicke trudnoce,ppb - posledice nekoriscenja kondoma su maloletnicke trudnoce,ppb u ovom broju.

Zasto se zataskavaju posledice nekoriscenja kondoma - eto to pitam.
Čekaj brate, ja pitah za ppb, a ne za kondome. Ne misliš li da bi potenciranjem pitanja o ppb u tim trenucima mogla da uvrediš tog nekog momka, to kao da mu kažeš kao Kesić što se zeza da je pacov, zmija i narkoman...

Dok se vi svađate evo mojih noktića
Nisu nešto al ja bolje ne umem

Prilozi

• IMG_20190722_212203.jpg
    IMG_20190722_212203.jpg
    82,1 KB · Pregleda: 25
Čekaj brate, ja pitah za ppb, a ne za kondome. Ne misliš li da bi potenciranjem pitanja o ppb u tim trenucima mogla da uvrediš tog nekog momka, to kao da mu kažeš kao Kesić što se zeza da je pacov, zmija i narkoman...
Ne skreci sa teme.

Zasto je prica o kondomima,ppb tabu tema?
Lecenja su duga,skupa,bolesti mogu da ostave gadne posledice po muski,zenski organizam - normalno je koristiti kondome ali je tabu.Zasto?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back