Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ja odspavala dobra dva sata....probudi me zvono na vratima, i za malo da ne otvorim kad ono komisja dosao da popravi vodokotlic....moram onoj deci nesto da
kupim,nece da naplati nikad nista....

...posle taman sednem da zovem dete kad neko lupa, otvorim komisnica drzi tanjir sa kolacima....danas me celi dan obasipa nekom hranom, pre toga mi je donela
rucak :heart:

E što sam se lepo najeo... :)
Afrojka, ne kaže narod za džabe da je komšija bliži od rodjaka. :)
Sad ću da gledam neki film, mobilni mi je ostao u drugom gradu i tek sutra mogu da ga uzmem, tako da sam miran - nema komukacije sa okolnim svetom.
Kao u dobra stara vremena, samo kućni telefon stoji na raspolaganju, a broj zna možda troje ljudi :)

E što sam se lepo najeo... :)
Afrojka, ne kaže narod za džabe da je komšija bliži od rodjaka. :)
Sad ću da gledam neki film, mobilni mi je ostao u drugom gradu i tek sutra mogu da ga uzmem, tako da sam miran - nema komukacije sa okolnim svetom.
Kao u dobra stara vremena, samo kućni telefon stoji na raspolaganju, a broj zna možda troje ljudi :)

Da slazem se, posebno ako gledam kakvi su oni moji rodjaci, tesko im da okrenu telefon, ali ajde sta cu, moji su pa i takvi naopaki.

Ja volim kad me neko zove na fixni nekako mi je to lepse nego ovi mobilni...samo sto se mnogi ne slazu sa mnom.

cekam jos malo pa krecem na posao.pita muz sta radis veceras?ja reko' turke:lol: on se krsti....jovina gimnazija stalno ima razmenu ucenika,bili su im vec nemci i francuzi,sad su dosli turci.mada mi nije bas najasnije zasto oni.sumnjam da imaju turski u skoli.

- - - - - - - - - -

videcemo sta ce da piju mladi turci

danas su ti bas trebale te divne komsije posle iskustva sa doktorima, da ti vrate osmeh na lice i veru da dobri ljudi postoje!

Da znas da jesu, i oboje su zaista dobri i tu kad god nesto treba. Odavno ja znam da su njih dvoje bas dobri ljudi, ovaj mladi covek koji ostavi sve svoje i dodje da mi
nesto zavrsi kad god mi treba, i ona koja jos nije nesto lepo spremila da nije dojurila da mi donese, da se ne ohladi :)

- - - - - - - - - -

cekam jos malo pa krecem na posao.pita muz sta radis veceras?ja reko' turke:lol: on se krsti....jovina gimnazija stalno ima razmenu ucenika,bili su im vec nemci i francuzi,sad su dosli turci.mada mi nije bas najasnije zasto oni.sumnjam da imaju turski u skoli.

- - - - - - - - - -

videcemo sta ce da piju mladi turci

Valjda neke sokove, njima vera cini mi se zabranjuje alkohol...

Da znas da jesu, i oboje su zaista dobri i tu kad god nesto treba. Odavno ja znam da su njih dvoje bas dobri ljudi, ovaj mladi covek koji ostavi sve svoje i dodje da mi
nesto zavrsi kad god mi treba, i ona koja jos nije nesto lepo spremila da nije dojurila da mi donese, da se ne ohladi :)

- - - - - - - - - -

Valjda neke sokove, njima vera cini mi se zabranjuje alkohol...

pa to valjda samo ortodoksni,a ne ovi sto imaju 16 godina

- - - - - - - - - -

sad mi muz kaze da idemo u nedelju na proslavu rodj jednog drugara.on je malo u fazonu ima se moze se.kaze iznajmio je neku vikendicu.evo mene grizem nokte nije valjda sa bazenom,ja se ne vidim od celulita.ima da izmislim da nisam u klimaksu,pa sam kao dobila,pa necu da se skidam.to sve pustam filmove,a onda se setim da je mart mesec:mrgreen:

pa to valjda samo ortodoksni,a ne ovi sto imaju 16 godina

- - - - - - - - - -

sad mi muz kaze da idemo u nedelju na proslavu rodj jednog drugara.on je malo u fazonu ima se moze se.kaze iznajmio je neku vikendicu.evo mene grizem nokte nije valjda sa bazenom,ja se ne vidim od celulita.ima da izmislim da nisam u klimaksu,pa sam kao dobila,pa necu da se skidam.to sve pustam filmove,a onda se setim da je mart mesec:mrgreen:

...nemam pojma kako to ide, samo sam cula da ne piju...

...axxaxxxaa eto sad ti je lakse, mada ti za taj celulit ne verujem nista, ti bre izgledas ko bog, a celulit imaju i curice od 15 godina....uz to kazu da to samo mi zene vidimo da muski to ni ne primecuju...ja svakako ni ove godine necu ici na plazu, cula sam da postoji zabrana svima preko 70kg :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back