smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
sad ce doci moca sa svojim,pas koji laje ne ujeda 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E što sam se lepo najeo...
Afrojka, ne kaže narod za džabe da je komšija bliži od rodjaka.
Sad ću da gledam neki film, mobilni mi je ostao u drugom gradu i tek sutra mogu da ga uzmem, tako da sam miran - nema komukacije sa okolnim svetom.
Kao u dobra stara vremena, samo kućni telefon stoji na raspolaganju, a broj zna možda troje ljudi![]()
Da slazem se, posebno ako gledam kakvi su oni moji rodjaci, tesko im da okrenu telefon, ali ajde sta cu, moji su pa i takvi naopaki.
Ja volim kad me neko zove na fixni nekako mi je to lepse nego ovi mobilni...samo sto se mnogi ne slazu sa mnom.
danas su ti bas trebale te divne komsije posle iskustva sa doktorima, da ti vrate osmeh na lice i veru da dobri ljudi postoje!
cekam jos malo pa krecem na posao.pita muz sta radis veceras?ja reko' turkeon se krsti....jovina gimnazija stalno ima razmenu ucenika,bili su im vec nemci i francuzi,sad su dosli turci.mada mi nije bas najasnije zasto oni.sumnjam da imaju turski u skoli.
- - - - - - - - - -
videcemo sta ce da piju mladi turci
Da znas da jesu, i oboje su zaista dobri i tu kad god nesto treba. Odavno ja znam da su njih dvoje bas dobri ljudi, ovaj mladi covek koji ostavi sve svoje i dodje da mi
nesto zavrsi kad god mi treba, i ona koja jos nije nesto lepo spremila da nije dojurila da mi donese, da se ne ohladi
- - - - - - - - - -
Valjda neke sokove, njima vera cini mi se zabranjuje alkohol...
pa to valjda samo ortodoksni,a ne ovi sto imaju 16 godina
- - - - - - - - - -
sad mi muz kaze da idemo u nedelju na proslavu rodj jednog drugara.on je malo u fazonu ima se moze se.kaze iznajmio je neku vikendicu.evo mene grizem nokte nije valjda sa bazenom,ja se ne vidim od celulita.ima da izmislim da nisam u klimaksu,pa sam kao dobila,pa necu da se skidam.to sve pustam filmove,a onda se setim da je mart mesec![]()
Ja ću da idem iako imam više
Sa svojih 75 mogu na plažu i briga me nisam najveći krš
- - - - - - - - - -
Važnije mi je da idem da se kupam a iz iskustva znam da sa 75 izgledam prihvatljivo u kupacem
Znam bre nego mi je dosadno pa ubijam vreme
A ovde pustoš pa samo trabunjam nešto i davim i one što su zalutali
- - - - - - - - - -
Nisam toliko nesrećna da gledam tv![]()
175 cm