Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....oni su meni zakazali za danas da dodjem da primim terapiju, a posto se lezi 3 dana,a prima 2 trebalo je da u tom periodu uradim i skener...e sad za skener nema mesta pre ponedeljka, a kao nema mesta ni za lezanje danas, pa neka dodjem sutra....e posto sam se ja sa tom dokrorkom sukobila oko tog seckanja tamo ovamo, onda su nasli nacin da se to sve ublazi.....u ponedeljak skener pa spram tih nalaza videcemo sta dalje. to mi je rekao nacelnik....eto...moglo je to sve tako lepo i bez njenog istresanja na mene...ali je gospoDza nervozna...

E svašta.
To i treba prijavljivati. Ali treba svi da prijavljuju, a većina se plaši. Ako si napravila frku, drugačije ne poštuju.

E svašta.
To i treba prijavljivati. Ali treba svi da prijavljuju, a većina se plaši. Ako si napravila frku, drugačije ne poštuju.

Oni misle da se recimo ja plasim da kazem nesto jer se to moj ecudo samo tu leci, pa sta sad znaci treba da dodjem tu i drhtim kao prut jer ko zna sta ce da mi rade, svasta. Znas kako me je pogledala iznenadjeno kad sam joj rekla, da to sto za mene nema ko da se bori ne znaci da cu da cutim, boricu se sama za sebe ako lav. Ucutala je mometalno. Posle me ova ubedjuje kako je ona dobar covek i kako je eto bila nervozna. Pa sta nervozna sam i ja svaki dan, koga je to briga.

Upravo sam im to i rekla, da ja nemam para za bacanje, da za boravak u bolnici treba da ponesem svasta,od odece do hrane i lekova i toalet papira jer niceg nema, i da za to moram da platim taxi,da ne berem pare na grani, i da je bio red da mi jave. Kaze ona meni nismo mi socijalna ustanova,rekoh, a sta ste, fitnes centar, poludela sam. Kao e pa onda cemo da vam zakazujemo na 3 meseca lecenje, rekoh bas bi i to volela da vidim, znas kako sam bila pukla, oni bre misle da ako si bolestan jos treba i njih da se plasis, e pa necu. Zato je i slala ovu iz psiholoske podrske jer je videla da cemo da ratujemo malo duze. Znas kako me znaima to sto je ona nervozna i sto je njoj mala plata, i meni je mala penzija pa me niko ne pita kako zivim i imam li od cega da zivim. Samo je jos rec falila pa da idem da trazim prijem kod direktora bolnice. Sramota kako se ponasaju, srecom ne svi.
Ne daj se, ne dozvoli da te gaze i vređaju.:ok:

Srela sam u gradu snajku.samo smo se grlile i grlile,ko da je neko bozemprosti umro.a onda sam u kolima plakala do kuce.muz se jako nervira
Ne,najbolje da i ja sebi kupim kabrioleta i pustam preglasno muziku.imam prava na svoje klimaktericne tikove

Screenshot_2019-03-26-13-20-06-1.jpg

Zasto nemamo temu na ovom delu foruma?Hajde neka neko iz administracije otvori kad vec niko drugi nece.

Poslednja izmena:
Srela sam u gradu snajku.samo smo se grlile i grlile,ko da je neko bozemprosti umro.a onda sam u kolima plakala do kuce.muz se jako nervira
Ne,najbolje da i ja sebi kupim kabrioleta i pustam preglasno muziku.imam prava na svoje klimaktericne tikove

И ја мислим да је боље да купиш кабриолет и да одврнеш музику :whistling:

samo se secam da si mi predlozio da se vidimo.dva puta:rumenko::rotf:

Jesam, kad smo bili u Petrovcu i kad sam dolazio u Novi Sad, kačio sam slike i sa jednog i sa drugog gostovanja :), svaki put smo bili bez tebe, nisi htela da dodješ da se družiš s nama. :(
Možda treba sledeći put da ti predložim da se vidimo nasamo? :per:

A što se tiče pesama, predložio sam neke, ali sigurno ih nisi izabrala čim se ne sećaš.

Jesam, kad smo bili u Petrovcu i kad sam dolazio u Novi Sad, kačio sam slike i sa jednog i sa drugog gostovanja :), svaki put smo bili bez tebe, nisi htela da dodješ da se družiš s nama. :(
Možda treba sledeći put da ti predložim da se vidimo nasamo? :per:

A što se tiče pesama, predložio sam neke, ali sigurno ih nisi izabrala čim se ne sećaš.

pa zaboravila sam sve,izvini,samo sam se setila domacicine kad padne prvi sneg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back