ilona
Primećen član
- Poruka
- 761
Dzoan Haris-'Pet cetvrtina pomorandze' (izuzetna knjiga)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li je procitala? Kakav je utisak? Meni se prilicno svidela njena knjiga 'Spletkarenje sa sopstvenom dusom' pa sam je kupila i procitala vise puta, te bih volela da cujem i neki komentar o ovoj knjizi. Pozdravbozica:Marija Jovanovic-Kao da se nista nije dogodilo
Pa evo da ti ja prenesem moj utisak,mada me nisi pitala al eto.I ja sam ponesen "Spletkarenjem" brze bolje nabavio i procitao "Kao da se nista nije dogodilo" i tako,mogu ti reci,sto se mene tice klasa nize od "Spletkarenja",nije ni ova losa al verovatno zbog toga sto sam i ja kao i ti vise puta iscitavao "Spletkarenje" mnogo sam vise ocekivao.Eto ukratko utiska.ilona:Jesi li je procitala? Kakav je utisak? Meni se prilicno svidela njena knjiga 'Spletkarenje sa sopstvenom dusom' pa sam je kupila i procitala vise puta, te bih volela da cujem i neki komentar o ovoj knjizi. Pozdravbozica:Marija Jovanovic-Kao da se nista nije dogodilo
Fenomenalna knjiga, posebno ona "prica za ne laku noc"!!! zene obavezno je procitajte, odusevicete se!!!!zaboravih da dodamilona:Jesi li je procitala? Kakav je utisak? Meni se prilicno svidela njena knjiga 'Spletkarenje sa sopstvenom dusom' pa sam je kupila i procitala vise puta, te bih volela da cujem i neki komentar o ovoj knjizi. Pozdravbozica:Marija Jovanovic-Kao da se nista nije dogodilo
"Spletkarenje..." sam pročitala pre par godina... Tipičan ženski roman sa MNOGO patetike. Žena je pametna pa to sve ne zvuči jeftino... ali knjižica je tako nekako... više u terapeutske svrhe, što je danas trend koji se dobro prodaje.ilona:Jesi li je procitala? Kakav je utisak? Meni se prilicno svidela njena knjiga 'Spletkarenje sa sopstvenom dusom' pa sam je kupila i procitala vise puta, te bih volela da cujem i neki komentar o ovoj knjizi. Pozdravbozica:Marija Jovanovic-Kao da se nista nije dogodilo