Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ilona:
bozica:
Marija Jovanovic-Kao da se nista nije dogodilo
Jesi li je procitala? Kakav je utisak? Meni se prilicno svidela njena knjiga 'Spletkarenje sa sopstvenom dusom' pa sam je kupila i procitala vise puta, te bih volela da cujem i neki komentar o ovoj knjizi. Pozdrav
Pa evo da ti ja prenesem moj utisak,mada me nisi pitala al eto.I ja sam ponesen "Spletkarenjem" brze bolje nabavio i procitao "Kao da se nista nije dogodilo" i tako,mogu ti reci,sto se mene tice klasa nize od "Spletkarenja",nije ni ova losa al verovatno zbog toga sto sam i ja kao i ti vise puta iscitavao "Spletkarenje" mnogo sam vise ocekivao.Eto ukratko utiska.

ilona:
bozica:
Jesi li je procitala? Kakav je utisak? Meni se prilicno svidela njena knjiga 'Spletkarenje sa sopstvenom dusom' pa sam je kupila i procitala vise puta, te bih volela da cujem i neki komentar o ovoj knjizi. Pozdrav
Fenomenalna knjiga, posebno ona "prica za ne laku noc"!!! zene obavezno je procitajte, odusevicete se!!!!zaboravih da dodam
-Teri Pracet"vestice na putu'"
-Megi o Farel"LJubav moje ljubavi"

ilona:
bozica:
"Spletkarenje..." sam pročitala pre par godina... Tipičan ženski roman sa MNOGO patetike. Žena je pametna pa to sve ne zvuči jeftino... ali knjižica je tako nekako... više u terapeutske svrhe, što je danas trend koji se dobro prodaje. :cry:

"Staklene suze" Zorana Mirkovića
Totalno vremenski iščašeno delo koje prikazuje kroz karikaturu Srbiju od drugog svetskog rata do nato bombrdovanja.
Čovek je tako dobro oslikao likove koji su se razmnožili u tom vremenu u prikazao tako logično opšti sunovrat da je preporučujem za lektiru u srednjoj školi a obavezno pred dobijanje prava glasa :wink:
Povremeno konfuzan i težak za praćenje (na par mesta) trud čitaoca obilato nagrađuje duhovitošću koja tera na glasan smeh :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back