Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Ja za razliku od ostalih znam da ne citas, svratis ovde u nadi da ce neko razumeti kako ne mozes da postignes 320 stranica neke knjige misleci da si duhovitPa kako da me ne muči glad koja traje nešto manje od godinu dana. Da je pola godine još i nekako, ali ovako, evo jedva živ.
Što se tiče drugog pitanja, ja slabo čitam, a ovde dodjem kao voajer, da pročitam neku pametnu od ljudi koji čitaju knjigu ili dve dnevno.
ali osim mene niko i ne razume zasto se i kada uopste i javljas. A da me stalkujes to radis. Nego ne smeta ni meni.
I na PDF Zene ( Biblioteka 3) pominjes ovaj Hamsunov roman, a vidim sada i ovde, a nemas namere da ga ikada citas.
Cela ti je strategija i logistika pala u vodu, Steta sto nisi ostavio post koji si napisao iz prve. A sigurna sam da nisu bile greskice u kuckanju.
Ja se inace ne javljam na topike na kojima se ljudi nerviraju ili raduju zbog fudbala ili tenisa jer me te teme ne zanimaju, a i ne pratim fabulu radnje..
Kazes da ne citas ( samo voajerises) ali imas ipak potrebe da se javnes i vec danima ( nedeljama) pricas o knjizi cije ja izdanje imam na 320 stranica.
)rado čitamo njegove knjige ,pa I smarajuće kolumne...