Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
Neko brise moje postove.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On cita, kaze da bas ne moze zadnjih meseci da se bavi citanjem, ali da li ti citas? Bibliju batali, barem da nam je pominjes kao svojuTo sto nedovoljno citas je tvoj problem. Ja ti ne mogu pomoci.
On cita, kaze da bas ne moze zadnjih meseci da se bavi citanjem, ali da li ti citas? Bibliju batali, barem da nam je pominjes kao svoju
najdrazu lektiru, to znamo.
Ma tako i ja s njim postupam, nezno i natenaneInače, ja čitam Prusta. Nekad sam pročitao prvu knjigu, a sad sam je ponovio i nastavljam sa drugom.
Ali neću se žuriti da mnogo pišem na forumu o Traganju. Prust sporo piše, pa neću ni ja brzo da razmišljam o njemu.
Inače, ja čitam Prusta. Nekad sam pročitao prvu knjigu, a sad sam je ponovio i nastavljam sa drugom.
Ali neću se žuriti da mnogo pišem na forumu o Traganju. Prust sporo piše, pa neću ni ja brzo da razmišljam o njemu.
Inače, ja čitam Prusta. Nekad sam pročitao prvu knjigu, a sad sam je ponovio i nastavljam sa drugom.
Ma tako i ja s njim postupam, nezno i natenane![]()
Citam Crveno i crno od Stendal- a. Kako stvari stoje necu stici da je procitam za mesec dana.
Davno sam to čitao. Smorila me pomalo, sjećam se.
Citam Crveno i crno od Stendal- a. Kako stvari stoje necu stici da je procitam za mesec dana.
To je genijalna knjiga, mora da si bio mnogo mlad kada si je citao.Davno sam to čitao. Smorila me pomalo, sjećam se.
To je genijalna knjiga, mora da si bio mnogo mlad kada si je citao.
Pa onda brzo to uzimaj u svoje nezne devojacke ruke, batali Prusta.Mora... Zato je ja nisam do sada čitala, iako je imam 25 godina...![]()
Ех, па не мора ни то да буде. Ја сам је читао у другом или трећем средње, Стендал није био у програму лектире, али је споменут негдје, у неком прегледу историје књижевности па сам ја, млади нафурани књигољубац то морао да "овјерим". Сјећам се да сам је једва добио од тете из школске библиотеке, петнаест минута ме гњавила питањима типа, шта ће ти то, премлад си и сл. Срећом, ту се задесила професорка француског, која је била сва нека одушевљена ("Ах, л' руж ет ле ноа, бла бла бла") па смо је заједничким прегнућима сломили. И није ми била досадна, и уживао сам упркос годинама младим, а нисам нешто много паметан. Ваљда у тим годинама (када глад вишеструко премашује укус, то се тек касније нивелише) доживљај често зависи од тренутног "фазона" у ком се читалац налази.
Ех, па не мора ни то да буде. Ја сам је читао у другом или трећем средње, Стендал није био у програму лектире, али је споменут негдје, у неком прегледу историје књижевности па сам ја, млади нафурани књигољубац то морао да "овјерим". Сјећам се да сам је једва добио од тете из школске библиотеке, петнаест минута ме гњавила питањима типа, шта ће ти то, премлад си и сл. Срећом, ту се задесила професорка француског, која је била сва нека одушевљена ("Ах, л' руж ет ле ноа, бла бла бла") па смо је заједничким прегнућима сломили. И није ми била досадна, и уживао сам упркос годинама младим, а нисам нешто много паметан. Ваљда у тим годинама (када глад вишеструко премашује укус, то се тек касније нивелише) доживљај често зависи од тренутног "фазона" у ком се читалац налази.
Vidi kad si skoro u pravu...Ja sam strucnjakinja za filozofiju i mogu da kazem savremena filozofkinja. Citala sam ja sva dela od Sokrata. Da je on ziv citao bi on i moja dela. A citala sam i Platona. Mislim da oni jesu dobri filozofi, ali da su precenjeni. To sto je uspelo da se zapise njihovo baljezganje ne mora da znaci da nije bilo pametnijih ljudi od njih. Ja mislim da je te dijaloge objavila neka svetska mafija, koja zamajava ljude da se bave glupostima, a ne svojim zivotom.