Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Alan Ford:
mr_pleasure:
Alan Ford:
Poglavice patrioti – Alvin M. Josephy Jr.
Na putu – Dzek Keruak
Zamak – Kafka
Drame(Kaligula ; Nesporazum ; Opsadno stanje
- Kami
Istovremeno citas 10 knjiga, pa tebi ce se to sve pobrkati u glavi pa ces dobiti takav buckuris...

no comment

i no comment je komentar

Hej, mr. Pain in the ass (uzmi ovo za nick , vise ti priliči).Imao sam komentar, ali nisam hteo da se sporim sa balavcima.Očigledno da se tebi napravio bućkuriš od 2 knjige koje si pročitao (Crvenkapa i Pepeljuga verovatno). Ili su to ipak bile slikovnice , a? Priznaj slobodno.
I ‘ajde molim te objasni mi kako je to no comment komentar.Pa ti si meni odgovorio, i ja na tvoj komentar nisam imao nista da kažem , jer je bio tupav.Izgleda da se tebi nešto izmešalo u mozgiću.
Nemam nameru da odgovaram na tvoje postove.A predlažem i drugim ljudima ovde da urade isto , vidim da i njih smaraš.Smaraš , čoveče , smaraš.

Alan Ford:
Hej, mr. Pain in the ass (uzmi ovo za nick , vise ti priliči).Imao sam komentar, ali nisam hteo da se sporim sa balavcima.Očigledno da se tebi napravio bućkuriš od 2 knjige koje si pročitao (Crvenkapa i Pepeljuga verovatno). Ili su to ipak bile slikovnice , a? Priznaj slobodno.
I ‘ajde molim te objasni mi kako je to no comment komentar.Pa ti si meni odgovorio, i ja na tvoj komentar nisam imao nista da kažem , jer je bio tupav.Izgleda da se tebi nešto izmešalo u mozgiću.
Nemam nameru da odgovaram na tvoje postove.A predlažem i drugim ljudima ovde da urade isto , vidim da i njih smaraš.Smaraš , čoveče , smaraš.

ajde smiri se. disi duboko...
pa lepo. ako kazes nemam komentara to znaci da ne zelis da komentarises. i to je komentar. ako si zaista hteo da ne komentarises ti bi ignorisao i cutao. drugo, kako si ti to dosao do zakljucka da sam ja glup? samo par argumenata ako nije frka? povredjena sujeta nije argument. ti rece da nemas namere da odgovaras na moje postove. pa cini mi se da ja odgovaram na tvoj odgovor. to mi lici na nedoslednost ili tupavost, ti mi reci. inace par puta u zivotu sam samo citao vise od jedne knjige odjednom.
p.s. da ne bi pravio budalu od sebe, obrati paznju na zareze. ima kradljivaca nickova.

Jekyll_doesnt_Hyde:
malecka:
umece ljubavi - erih from /vec mesecima, da ne kazem godinama => necu da je izgutam bez veze, a ne cita mi se :( /
rechi - zan pol sartr /uticaj forumasha :wink:/
kako biti dobar - nik hornbi
+ na zalost:
panorama methode de francais - jacky girardet & jean marie cridlig
gramatika francuskog jezika - v. draskovic

Kakva je Kako biti dobar?
Svidela mi se Sve o Decaku, ali High fidelity nije uopste, sta vise jedva je procitah.

nisam citala sve o decaku, a high fidelity mi se svidela... ;) o zeni koja planira da se razvede... davno bese citanje te knjige,... ok je knjiga...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back