Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prohujalo sa ženom – Erlend Lu, Geopoetika 150 str. 10/10

Dobri stari Lu :lol:
Pošto je ovo njegova prva knjiga mislila sam da mi se neće dopasti. Medjutim, možda mi se čak od svih koje sam do sada pročitala, najviše dopada.

Sve u svemu Lua ili voliš ili ne :D

Poslastica–Mjuriel Barberi, Čarobna knjiga,150str. 8/10

Knjiga govori o profesinalnom degustatoru hrane koji je na samrti i njegovim sećanjima.
Moram priznati da mi je njegovo uživanje u hrani išlo na živce i da mi se često graničilo sa proždrljivošću i halapljivošću što inače ne podnosim.

Želim ti da uživaš više nego ja.:lol: Mene smara i na srpskom.

Ludijo looda:heart:

Ja sam gospoDZu citala poodavno, bas mi je legla tada, ali me je zivot odveo u neke druge price pa sam i zaboravila na nju.
Sada cu je ponovo citati po drugi put i sigurna sam da cu je jos vise voleti. Ali nikako na engeskom. Citanje uz recnik je sviranje da ne kazem uz koji
instrument ( uglavnom duvacki;))

Zapoceo Mrs. Dalloway na engleskom uz recnik :D Bice veselo...neke recenice su bas duge i pogubim se.

Želim ti da uživaš više nego ja.:lol: Mene smara i na srpskom.

Ludijo looda:heart:

Ja sam gospoDZu citala poodavno, bas mi je legla tada, ali me je zivot odveo u neke druge price pa sam i zaboravila na nju.
Sada cu je ponovo citati po drugi put i sigurna sam da cu je jos vise voleti. Ali nikako na engeskom. Citanje uz recnik je sviranje da ne kazem uz koji
instrument ( uglavnom duvacki;))
И мени се није свиђала.

O čemu se radi u toj knjizi?
Da nije i to neka lektira koju sam propustila, bilo zato što je možda
izbačena iz programa po kojem sam ja čitala lektire, bilo zato što nisam ni znala da je predvidjena programom? :mrgreen:
I da li sam uopšte nešto propustila? :lol:

Radnja je se odvija u jednom danu, kao u Uliksu.
Organizuje se prijem u kući, ali akcenat je na ljudima koji se međusobno ne poznaju i njihovom unutrašnjem stanju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back