Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kortikal:
Pokusavam - Max Frisch "Recimo da mi je ime Gantenbein"...

Max Frisch je savrsen. Kao i latino amerikanci, tera te da u pocetku kopas u mestu, a onda te pusti da proletis stranice bez daha. Veruj mi - NEVEROVATNO!!!

Ja sam trenutno na Kuli Vavilonskoj. Muchim se ko Isus, jer sam opterecena poslom i ne mogu da se skoncentrisem. Pored toga, citam paralelno i laka stiva, te upravo zavrsih i KUPOHOLICARKA U INOSTRANSTVU /nastavak TAJNI DNEVNIK JEDNE KUPOHOLICARKE/ Znam, glupo je reci ce neko, ali volim da mesam, pa to izgleda ko neki spricer :lol:

Probaj Pol Ostera - Njujorska triologija ako ti se dopadne Frisch

lepi dzoni:
jos jedan glas za Pol Ostera, najboljeg americkog pisca nove generacije
top lista njegovih knjiga
1.meseceva palata
2.njujorska trilogija
3.mr.vertigo(nije izasla kod nas
4.knjiga opsena
5.levijatan
6.otkrivanje samoce
sve su dobre...

Glas + za otkrivanje samoce! Jedinstveno! Ljudi, kada neke knjige procitam, osecam se totalno drugacije. Izbace me u zivot preporodjenu. Bravo Dzoni

Tamarina:
kortikal:
Pokusavam - Max Frisch "Recimo da mi je ime Gantenbein"...

Max Frisch je savrsen. Kao i latino amerikanci, tera te da u pocetku kopas u mestu, a onda te pusti da proletis stranice bez daha. Veruj mi - NEVEROVATNO!!!

Ja sam trenutno na Kuli Vavilonskoj. Muchim se ko Isus, jer sam opterecena poslom i ne mogu da se skoncentrisem. Pored toga, citam paralelno i laka stiva, te upravo zavrsih i KUPOHOLICARKA U INOSTRANSTVU /nastavak TAJNI DNEVNIK JEDNE KUPOHOLICARKE/ Znam, glupo je reci ce neko, ali volim da mesam, pa to izgleda ko neki spricer :lol:

Probaj Pol Ostera - Njujorska triologija ako ti se dopadne Frisch
Ma, procitao sam Palatu, sjajna je...
A od Frischa sam procitao Homofaber i svideo mi se mada me nije preterano odusevio... ali ova... mada sam je zabatalio... uci se...
Probaj Kortasara! (sto ce reci: slazem se za LatinoAmerikance...) Vec duze vreme pokusavam da uvalim nekom preporuku... pa reko da probam... "Skolice" su sjajne ili zbircica "Tango povratka"...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back