Hvalis se kako ne citas Lovac na zmajeve,ali na tvom blogu vidim kakvo smece citas.Citas Dzon Lekarea,haha.Pa to ja prodajem samo najvecim prostacima.Najveci domet sto ti mozes da citas to je Kafka i Kami.I dodjes ovde da se proseravas sa tvojim blogom.Sa njim mozes da fasciniras neke babe sto dok prave ajvar citaju Danijelu Stil.
Sto bi rekao Frojd,vrsis projekciju,tvoju iskompleksiranost nabacujes meni.
Znam da boli,da prosta svetina najvise mrzi kad im ukazes koliko su tupi.Prostak se nece naljutiti ako mu kazem da je siromasan,to ih manje boli,ali ako im se ukaze koliko su ograniceni...
Pobogu, Lusi, što si se toliko uzbudio, pa raspalio po tastaturi samo da praviš Radi bespotrebni posao?
Dobro, Quentin piše o tom "đubretu" koje čita. Ja, isto, čitam Kjerkegora za koga si rekao da je "nikakav filozof", Tomasa Mana kome su "dali Nobelovu nagradu jer je Nemac" i Džojsa koji je "izvikan pisac".
Šta ću, mučenica, kad ne znam, a nema ko da mi kaže.
Pre neki dan te pitah nešto o Ničeu, ti mi ne odgovori. I ostadoh u neznanju.
Eto, sad bih baš da vidim šta to Hegel piše u svojoj
Estetici u onolike tri knjižurde. Budi pravi čovek od knjige, ko što tvrdiš da jesi, pa mi, eto objasni.
U suprotnom, ne preostaje mi ništa drugo nego da pomislim da si drug član Radovan i da je iza tebe samo minuli rad, zar ne?