Trilijan
Aktivan član
- Poruka
- 1.824
Vrli novi svet. Počela danas.
Deluje zanimljivo. U fazonu 1984 zanimljivo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrli novi svet. Počela danas.

Pročitao Saramagovu "Smrt i njeni hirovi".. Mnogo dobra knjiga,druga polovina, koja prati samu smrt, mi je draža![]()
A smrt kao pojava/osoba je veoma realno opisana, sve osobine joj stoje
kraj je baš onako nepredvidiv, a i prelep
A sad, Bulgakov i Pseće Srce xD
Poslednje što sam pročitala bio je "Gospodar muva"-Vilijem Golding
Upravo čitam "Svi mrtvi su iste boje"- Boris Vian
Da nije to mozda Oldoks Haksli?
Ta knjiga od Goldinga je dobra,on je zasluzio Nobela sto ga je dobio.Viana nisam citao.

. Procitala u dahu maleno (ali magicno) Cekanje a par dana kasnije i Sabrana dela (hrvatsko izdanje iz '85 godine). Borhes je jedini pisac u cijim se delima oslikava karakter citalaca, mislim da ga ne bih pomenula na prvu loptu kao omiljenog latinoamerickog pisca iz straha da neko pronicljiv ne pronikne u mene samu i to bez otpora. Velika preporuka
.

Jel čita neko serijal pesme leda i vatre![]()

Svečano vas obaveštavam, teška srca i s tugom u duši, posle pročitane trećine knjige, tj. 220 stranica, prestajam sa čitanjem Fukoovog klatna. Nemam dovoljno predznanja a još manje koncentracije za nešto ovako zahtevno. A zašto bih mučila sebe? Pa ja čitam zadovoljstva radi. Kad shvatiš da posle ovoliko pročitanih stranica pojma nemaš šta si pročitao, ljudski je priznati sebi da si nedorastao delu. Luci bi rekao, precenjeno. Ja neću biti toliko stroga prema piscu, jer ga cenim. Priznajem da je problem u meni.![]()

Svečano vas obaveštavam, teška srca i s tugom u duši, posle pročitane trećine knjige, tj. 220 stranica, prestajam sa čitanjem Fukoovog klatna. Nemam dovoljno predznanja a još manje koncentracije za nešto ovako zahtevno. A zašto bih mučila sebe? Pa ja čitam zadovoljstva radi. Kad shvatiš da posle ovoliko pročitanih stranica pojma nemaš šta si pročitao, ljudski je priznati sebi da si nedorastao delu. Luci bi rekao, precenjeno. Ja neću biti toliko stroga prema piscu, jer ga cenim. Priznajem da je problem u meni.![]()
.Nije! Znam da nećeš da ga staviš na Limundo, ali, ako ga IPAK staviš, daj dojavu![]()