Vucjak1989
Zainteresovan član
- Poruka
- 381
Andrea Kamileri - Izlet u Tindari
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takodje sam u jednom dahu procitala i
![]()
Da, mnogo manje. A, šteta...
Mada nisam sigurna da je po sredi strah/stid od emocija.
Poezija često nije pitka, mislim da to igra veliku ulogu u neopredeljivanju za nju.
I imam utisak da je čitanje poezije ljudima nekako staromodno.
A ja je prosto obožavam. I na nju pre svega gledam kao na mudrost i metaforu, a tek onda kao na emociju.
Mada, uopšte, mene kratke forme fasciniraju. Poezija, kratak stih, kratkometražni film, minijatura druge vrste... Posebna je umetnost i znatno je teže umeti reći mnogo sa malo reči.
Mišel Turnije - Kralj Vilovnjak
Fantastična knjiga!
Stavljam na skidanje odmah
Nisam znala da ima filmStavljam na skidanje odmah
![]()

Uzeh Kiša- Peščanik.![]()
Je li ti šta jasno?![]()

Sirenina stolica - Sju Monk Kid, Laguna 280 str.
Odustala sam od citanja.

Kako ste slatki.
Kupila sam ga, ali kao i mnogo šta drugo, još nije stigao na red. Željno iščekujem vaše impresije.![]()
Pročitao sam ovaj roman u maju. Prvih 150 strana čoveku ništa ne može biti jasno. Tek kasnije počneš nešto povezivati. Najkonfuznija priča u istoriji književnosti. Znam samo da je glavni lik neki ludak, koji je otpušen sa psihijatrije, pa se on vrati kući, a nešto ima problema sa familijom. Dobar dio knjige su njegove nepovezane misli, teški prebačaji, a još ga neko ispituje, valjda neki inspektor zbog nekog požara, a neko je i nastradao. Sve u svemu, knjiga prikazuje pakao u kome žive mentalno bolesni ljudi.
Stil je vrlo težak.
Kiš je dobio NINovu nagradu za taj roman, ako se ne varam.Takve knjige uglavnom budu nagrađivane. Poenta je da ih retko ko razume.Kiš je dobio NINovu nagradu za taj roman, ako se ne varam.
Pročitao sam ovaj roman u maju. Prvih 150 strana čoveku ništa ne može biti jasno. Tek kasnije počneš nešto povezivati. Najkonfuznija priča u istoriji književnosti. Znam samo da je glavni lik neki ludak, koji je otpušen sa psihijatrije, pa se on vrati kući, a nešto ima problema sa familijom. Dobar dio knjige su njegove nepovezane misli, teški prebačaji, a još ga neko ispituje, valjda neki inspektor zbog nekog požara, a neko je i nastradao. Sve u svemu, knjiga prikazuje pakao u kome žive mentalno bolesni ljudi.
Stil je vrlo težak.
Kako ste slatki.
Kupila sam ga, ali kao i mnogo šta drugo, još nije stigao na red. Željno iščekujem vaše impresije.![]()