Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
sad ćitam Đejmsa Đojsa ''portret umetnika u mladosti'' XD
Kakva je? To sam planirao da počnem uskoro.
Mada, do tada imam da pročitam Kuma,Tamnu Materiju i Zaratustru..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad ćitam Đejmsa Đojsa ''portret umetnika u mladosti'' XD

Sad ćitam, reči ču ti kad dodžem donekle![]()

Hvala na pohvali, arvena, i hvala Pevačici što je bila tako pažljiva da se zahvali u moje ime.![]()
Trenutno Crni obelisk Eriha Marije Remarka..
Poslednja dva meseca čitam samo poeziju, uglavnom Poljake i Slovake i oduševljena sam.
(Mada poeziju i inače čitam neuporedivo više nego prozu.)
Od slovačkih pesnika oduševio me Ivan Štrpka, toplo ga preporučujem. Zanimljive misli i konstrukcije.
Od poljskih pesnika, oduševili su me Zbignjev Bjenjkovski i Vislava Šimborska. Sjajni, sjajni pesnici! Naravno i Česlav Miloš, Tadeuš Ruževič i Eva Lipska.
Poslednje što sam pročitala je zbirka poezije Borisa Olijnika, "Nad strehom jablan" i Antologija slovačke poezije XX veka (priređivač František Lipka).
Sad čitam Izabrane pesme Jaroslava Sajferta.
@kreptoman...Pa šta novo dobro može da se napiše.Mislim ima dobrih knjiga ali DOBRIH slabo...Zato ja rasturam stare majstore...Često je jedna njihova rečenica lepša i vrednija nego nečijih 100 strana...

Ljudi mnogo manje citaju poeziju nego prozu.I manje kupuju.Nekako se svi stide emocija,a poezija je puna emocija.Jer ako neko pokaze emocije,smatra se slabicem.
Meni se jako dopada, interesantna radnja, likovi, lep stil pisanja (mada ja nisam neki ekspert), u svakom slucaju procitaj, verujem da znas da je bestseller
Ima i nastavak, ali ja ga ne posedujem![]()
Rade Šerbedžija-"Do poslednjeg daha"...
Mnogo su mi je nahvalili, pa sam kupila jednom kad mi je ispalo povoljno. A kako se zove nastavak?