Lizard
Aktivan član
- Poruka
- 1.737
Trenutno The Dark Tower 2. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kradljivica knjiga, Markus Zusak. Za sada zanimljivo...
Vidis da sam je ocenila sa 8/10
Procitala sam je u rekordnom roku jer ne mozes da je ostavis. Vuce te dalje...
Samo sto ja nisam neki veliki citalac trilera pa ne znam koliko sam merodavna![]()
Прочитај све то, и иди баш тим наведеним редом.Hiljadu čudesnih sunaca. Odlična knjiga. Svidjaju mi se opisi Avganistana, kao i prikaz vojno-političke krize u toj zemlji i način kako je to sve objedinjeno sa ličnim dramama. Nekoliko potresnih scena, medjutim nisam pustio suzu, kao što su mnogi drugi.
Sad se omišljam šta da počnem. Evo nekoliko kandidata:
Ruždi - Istok, zapad
Pavić - Hazarski rečnik
Pirandelo - Pokojni Matija Paskal
Remark - Ljubi bližnjeg svog, Vreme života i vreme smrti

Hiljadu čudesnih sunaca. Odlična knjiga. Svidjaju mi se opisi Avganistana, kao i prikaz vojno-političke krize u toj zemlji i način kako je to sve objedinjeno sa ličnim dramama. Nekoliko potresnih scena, medjutim nisam pustio suzu, kao što su mnogi drugi.
Ruždi - Istok, zapad
Pavić - Hazarski rečnik
Sa ovog spiska ti je najbolji PIrandelol.Ruzdi je izvikan kao i nas Pavic.Uz Pirandela mozes jos i Remarka da procitas.Ovo ostalo ne preporucujem,jedino ako hoces da se hvalis da si citao ta dva poznata pisca.
Hiljadu čudesnih sunaca. Odlična knjiga. Svidjaju mi se opisi Avganistana, kao i prikaz vojno-političke krize u toj zemlji i način kako je to sve objedinjeno sa ličnim dramama. Nekoliko potresnih scena, medjutim nisam pustio suzu, kao što su mnogi drugi.
Ruždi - Istok, zapad
Pavić - Hazarski rečnik
a obican izlazak na ulicu pravi mali blagoslov. 
zapisi iz podzemlja
.John le Carré: The Spy Who Came in from the Cold
Moj prikaz knjige pročitajte na: http://dnevnikcitanja.blog.com/2011/11/21/john-le-carre-the-spy-who-came-in-from-the-cold/
U, pa ti i blogujes! Quentin Bradshaw = Book and the Internet
Sjajan ti je blog Quentin!
Moje cestitke!
Hvala.![]()
Proćito Slepilo, sad ćitam Đejmsa Đojsa ''portret umetnika u mladosti'' XD
Je l' da da je super?![]()