Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trenutno čitam "Biblija otrovne masline"- Barbara Kingsolver...
Na prvi pogled sam mislila da je dosadna knjiga, jedan od onih plitkih "bestselera"ili neko kvazifilozofsko smaranje i da je neću pročitati do kraja...ali evo čitam je još uvijek...:)
Nekako je pisana na neki čudan sarkastično duhovit i pronicljivo inteligentan način...
Nisam dosad ništa slično čitala...tako da mi zvuči zanimljivo...Vidjećemo do kraja šta će biti...

Ja sam letos čitala njeno Bujno leto i jako mi se dopalo. Kažu da je Biblija otrovne masline još bolja. Žena je po profesiji biolog, i svoje iskustvo koristi u romanima.

uvek citam vise knjiga istovremeno, razlicitog stila, tezine, za razlicite potrebe
trenutno "Jedno tako dugacko pismo"-Mariama Ba, i priznajem da nisam odusevljena, iako samje dobila na citanje i preporuku za nju od nekoga sa izbrusenim citalackim ukusom
onda
Pekicevo "Besnilo", po peti-sesti put, jer je obozavam i uvek me "drzi" iako je znam, znam radnju, kraj, sve...
I "Zovem se crveno"-Orhan Pamuk, ali tako mi ne ide, kilavim se sa njom od prosle godine, uzmem je, ostavim, uzmem...opet sam je dobila od nekih dragih ljudi i bas je hvale i prosto me sramota da je ostavim, ali nekako me "ne nalazi"...

:lol: врх

picture.php

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back