Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hoćeš li ti biti putopisac kad porasteš?:)

pročitaj onda Rat i mir-knjiga je puna karti,i mogu da je preporučim devojkama koje su do sad čitale samo glupe ljubavne romane,a sad hoće da pročitaju isto ljubavni roman,ali pametniji:)

Dok prelistavam tako atlas osecam se kao da hocu da se podsetim svega iz geografije jer cu, kao, uskoro da radim u skoli. :)

Zavrsila sam sa citanjem knjige Kleopatra. Procitala sam Fjodor Dostojevski Krotka Fantasticna prica. i jos, procitala sam Amanda Kvik Zla udovica, i jos bestseler Grbljivica. Sve to za 7 dana. Brzo citam.

sve opasna literatura :lol:

šta mislite da umesto tog pukog nabrajanja knjiga dodate ukratko o čemu se radi, tj. da privučete druge da isto pročitaju?

Poslednja izmena:
Poslednje sam prochitala "Andjeo Gospodjice Garnet" od Seli Vikers,i shta znam,knjiga mi nije bash preterano zanimljiva.:neutral: Prelepi su opisi Venecije,jer je radnja tamo smeshtena. :super:

Sad chitam drugi deo trilogije o Eragonu. Za onog ko voli epsku fantastiku,priche o herojima i neverovatnim stvorenjima i sukobima rasa i borbi dobrog protiv zla,ovo je super knjiga. Bash sam juche gledala film Eragon,i film je uzasan. Sve je zbrzano,pola stvari izmenjeno,ili izbacheno. A knjiga je sjajna. :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back