Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da se javim, preživeh prijemni :D Radio Bodlera za esej, tu uzeo 30/30, srpski lošije odradio, 18/30 ali sve u svemu, od 21. osobe koje primaju na svetsku književnost, ja sam 15. što znači budžet :lol:

Ontopic: Uzeo Kišovu "Pesme i prepevi", poezija mi je potrebna ovih dana :cool:

E, pa čestitam i ja.

Sad kad krenemo da te smaramo s našim teorijama, ima da nikad ne završiš fakultet. (Šalim se. Daleko bilo.)

Jeeee!!!
2817852zjvemcl8gt.gif

Ja sam oduševljena :zaljubljena:
:D

Samo da se javim, preživeh prijemni :D Radio Bodlera za esej, tu uzeo 30/30, srpski lošije odradio, 18/30 ali sve u svemu, od 21. osobe koje primaju na svetsku književnost, ja sam 15. što znači budžet :lol:

Ontopic: Uzeo Kišovu "Pesme i prepevi", poezija mi je potrebna ovih dana :cool:

Čestitke, znali su ovde svi da ćeš uspeti da odradiš taj prijemni kako valja... :)

“Ja sam ja i neću da potčinim svoj ukus jednodušnom sudu čovječanstva. Ako ne volim neku stvar, ne volim je, to je sve; ne vidim nikakav razlog da se pretvaram da volim nešto samo zato što većina voli ili se pretvara da voli.”

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back