Karpoš11
Buduća legenda
- Poruka
- 25.533
Vikari Apokalipse - Robert Ladlam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uf , taj mi je bio nocna mora na faksu. Dvorska literatura iz 12 veka
Ti dobrovoljno to citas?![]()
Samo da se javim, preživeh prijemniRadio Bodlera za esej, tu uzeo 30/30, srpski lošije odradio, 18/30 ali sve u svemu, od 21. osobe koje primaju na svetsku književnost, ja sam 15. što znači budžet
Ontopic: Uzeo Kišovu "Pesme i prepevi", poezija mi je potrebna ovih dana![]()
Samo da se javim, preživeh prijemniRadio Bodlera za esej, tu uzeo 30/30, srpski lošije odradio, 18/30 ali sve u svemu, od 21. osobe koje primaju na svetsku književnost, ja sam 15. što znači budžet
![]()
“Ja sam ja i neću da potčinim svoj ukus jednodušnom sudu čovječanstva. Ako ne volim neku stvar, ne volim je, to je sve; ne vidim nikakav razlog da se pretvaram da volim nešto samo zato što većina voli ili se pretvara da voli.”
Uzeo mi čovek (Džek London) reči iz usta...![]()
Što ne upisa šestu grupu?
Nemoj i ti, dosta su me kolege komparatisti ubeđivali, ali bezuspešnoZvanje profesora mi ne treba, a predavanja su svakako bolja i zanimljivija na osmoj... a i više književnosti, naravno
![]()
Nemoj i ti, dosta su me kolege komparatisti ubeđivali, ali bezuspešnoZvanje profesora mi ne treba, a predavanja su svakako bolja i zanimljivija na osmoj... a i više književnosti, naravno
![]()
Siguran sam da znaš ko je prvi diplomirao na katedri za svjetsku književnost.
Koji naslov![]()
Kolega, promašio si temu. Nije ovo Književni kviz...![]()
Siguran sam da znaš ko je prvi diplomirao na katedri za svjetsku književnost.
Naravno da znamAko pogledaš prethodnu stranu, videćeš da sam upravo i krenuo sa jednom njegovom knjigom
![]()