dju_bre
Ističe se
- Poruka
- 2.582
![]()
![]()
e bas sam se slatko ismejala, hvala ti na ovom linku![]()
I ja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
e bas sam se slatko ismejala, hvala ti na ovom linku![]()
"Тереза Дескејру".Ja se juce izuzivah ( po drugi put) u Zidovoj knjizici "Imoralist".
Nego, aj mi bre predlozi nesto od Morijaka. Oborila me j s nogu njegova knjizica " zmijsko leglo" i vise ne umem nista nista od njega da nadjem.
Ja sam je svojevremeno čitala.
http://forum.krstarica.com/showthre...tno-čitate?p=15456086&viewfull=1#post15456086
Evo da dodam da su to recimo Budenbrokovi na turski način.
Uspon i pad jedne porodice kroz nekoliko generacija, promene u zemlji po dolasku Ataturka, izgradnja zemlje (konkretno železnice)... i tako.
Meni je bila dobra jer ja volim porodične sage.
Nekada, negde, neko... je pre mene napravio ovo poredjenje.
Ja sam ga samo prihvatila. Jer mi je bilo odgovarajuće.
Da li je taj neko bio relevantan ili ne, više se ne sećam.
Tako da ovajsmajli ne ide meni već tom nekome.
E,to j zato sto si izabrala"najnezgodnijiBože ja sam odavna zaglavila na pola Zolinog Germinala i ne ide.
Ја сам прочитао две књиге из циклуса Ругон-Макарових, али нисам био превише одушевљен.E,to j zato sto si izabrala"najnezgodniji![]()
Ја сам прочитао две књиге из циклуса Ругон-Макарових, али нисам био превише одушевљен.
Ja ne da nisam previse, nego nisam uopste odusevljena. Nego nemam sta drugo da citam, a mozda i nisam u formi da pocnem Musila.
Pazarila sam ( ali besplatno) celog Balzaka i Zolu , sada sam 3 nedele na obali ( Francuska) i citam Kad mi mnogo dozlogrde, onda procitam
desetak stranica Samaraga pa se vratim na ove "klasicare".
E,to j zato sto si izabrala"najnezgodniji![]()
Pre nego što zaspis – Lin Ulman, Laguna, 280 str. 5/10
Slučajni uzorak iz biblioteke.
Dopalo mi se što je norveška autorka, ali se svo dopadanje tu i završilo.
Odustala. Ne valja to ništa.
...desetak stranica Samaraga...
A Zamak za klub?
Šta čitaš od Saramaga?
- - - - - - - - - -
Zamak do 1. maja. Meni ostala još trećina... Mnogo je smoran roman. Sledeći put biramo nešto veselo.![]()
A, šta vam je taj Klub? Mogu li i ja da mrsim o Zamku?![]()