RomanticarD
Početnik
- Poruka
- 17
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ide avantura? xDČarobni breg, Tomas Man. Biće ovo dugo čitanje. Ne pamtim kad sam uzeo ovako obiman roman u ruke. Takođe, rečenice su duge i katkad kompleksne. Mlad čovek dolazi u sanatorijum u Davosu...da vidimo hoće li biti neke radnje ili je ovo više roman unutrašnjeg toka.
Čitam laganim tempom. Čitao sam do opisa dede onog Talijana Santorinija ili kako se već zove. Roman za sada ostavlja prosečan utisak mada ima zanimljivih opisa karaktera.Kako ide avantura? xD
Brežuljak mi je jedna od omiljenih knjiga![]()
Ma lud je beskrajno, obozavam gaČitam laganim tempom. Čitao sam do opisa dede onog Talijana Santorinija ili kako se već zove. Roman za sada ostavlja prosečan utisak mada ima zanimljivih opisa karaktera.
Kakva je? Nikad nisam citala popularnu psihologiju, ali Jaloma svi hvale.Krvnik ljubavi Jalom
Nemam pojma zašto ga svrstavaju u popularnu psihologiju ali ok. Ova knjiga je prvi put izdata 1989 i opisuje njegove psihijatrijske seanse sa 10 pacijenata.Meni je odlična obzirom da sam veliki fan psihijatrije i psihologije.Kakva je? Nikad nisam citala popularnu psihologiju, ali Jaloma svi hvale.
Onda si vrvt citala i onu Zasto se nisam ubio ili tako nesto?Nemam pojma zašto ga svrstavaju u popularnu psihologiju ali ok. Ova knjiga je prvi put izdata 1989 i opisuje njegove psihijatrijske seanse sa 10 pacijenata.Meni je odlična obzirom da sam veliki fan psihijatrije i psihologije.
Da da. Zašto se niste ubiliOnda si vrvt citala i onu Zasto se nisam ubio ili tako nesto?
Od njega sam čitao Kad je Niče plakao, davno je to bilo, ali sećam se da mi se dopala.Kakva je? Nikad nisam citala popularnu psihologiju, ali Jaloma svi hvale.
«Ah to vreme – i mi, njegova deca ! Venuli smo u njemu i padali, ali su život i mladost svagda bili gore, život je uvek bio mlad, mladost je uvek bila u životu, s nama, pored nas preživelih: mi smo još bili s njom u istom vremenu, koje je još bilo naše a već i njeno, mogli smo se još gledati, još joj ljubiti naborano čelo, tom povratku mladosti rođenom iz nas…”