Književnost Šta trenutno čitate - utisci i preporuke II

Zdravo drugari,

Dosla sam da vam se javim. JA kao sto znate trenutno citam Bibliju i mislim da je to najbolja knjiga na svetu.
Ne mogu da vam pisem, a tako mi nedostajete. Volim sa vama da caskam o knjigama i citanju.
Voli vas samovasa Cica.

Zasto preporucujete drugim ljudima knjige? Da li razmislite da li ce im se dopasti ili zelite da oni malo otvore oci? JA preporucujem knjige, u kojima znam da ce svako uzivati, ali i da ce nauciti nesto.

Cico :heart2: :srecna:
od kad nisam uzela Bibliju u ruke, joj, a i trebala sam sad u nedelju da vidim jedan manastircic i malo da fotkam, ali nista, otkazala sam put - neka egzistencija kod kuce je ispala jaca od esencije van kuce :(

Posle par godina uzeo sam ponovo da citam Malazan Book of the Fallen
Po meni ubedljivo najbolji high fantasy serijal ikad napisan. JRR Tolkien, George RR Martin (koji su takodje fenomenalni) ne mogu ni da pridju Eriksonu i njegovoj Malazan Book of the Fallen.

MalazanBookOfTheFallen.jpg

Posle par godina uzeo sam ponovo da citam Malazan Book of the Fallen
Po meni ubedljivo najbolji high fantasy serijal ikad napisan. JRR Tolkien, George RR Martin (koji su takodje fenomenalni) ne mogu ni da pridju Eriksonu i njegovoj Malazan Book of the Fallen.

Pogledajte prilog 488400

zna li se oće li laguna prevoditi ostala četri dela (pošto je valjda dosad šes prevela) i kad?

kako bre, na wiki piše des delova da ima. šta su ovih preostalih 11, spinofi neki,prikveli i tako to il?

Ostale knjige su uglavnom dogadjaji koji su se odigrali u glavnom serijalu ali sada mnogo temeljnije obradjeni. Sada su se mnoge stvari razjasnile. Neke knjige prate pojedine likove posle, za vreme i pre glavnog serijala. Serijal i sam zaplet je izuzetno komplikovan sa uzasno mnogo likova.

Malazan Book of the Fallen characters

Ko sme da te ganja oko panja majkumu...
A da ti nisi malo...ono...hmm...

Duso, vlast ovog foruma. Brisu mi postove.

- - - - - - - - - -

Zavrsio Alhemicara od Koelja, poprilicno lep roman, svidelo mi se :)
Jako lepo govori o sledjenju svojih snova, i prepreka na tom putu, gomila dobrih citata

Poceo "Ne daj mi nikada da odem" - Kazuo Isiguro

Da, duso, gomila citata. Svako Koeljovo delo je gomila citata.

Back