Stefan Mihajlovic
Početnik
- Poruka
- 35
OMG AGAIN!
PLEASE SOMEBODY SHOOT ME IN THE HEAD![]()
Brate znam da smaraju sa ovim temama itd,ali ovo je forum jel da ? Valjda i sluzi za razna pitanja itd itd ... Veliki Pozz za tebe !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OMG AGAIN!
2.Kik Boks klub ,,Palmini Tigrovi"

OMG AGAIN!

ovo me je dobro nasmejalo xD

OMG AGAIN!
i ovaj ce ti prouzrokovati infrakt:-D:-D:-D.
najbolje bi bilo da trenira karate ili boks. Kik box je vise za dev.
I dobro sto nas nisi pitao da li da ozenim plavusu crnku ili brinetu:-)! Odnosno, rekao sam ti da pocnes da treniras ono sto tebi lezi a ne drugima, sta ti mislis da je naj za tebe!

To se u psihologiji strucno zove - Identifikacija sa agresorom 

Sto se tice kimona, to zavisi od trenera kako praktikuje.
Ipak, ako ces samo da ucis samodobranu, ne treba ti za to ni karate ni taekwondo.
Sada postoje skole samoodbrane gdje se uce samo neki potezi da se u tom trenutku ibavis iz problema i da bjezis, hehe.![]()

i ovaj ce ti prouzrokovati infrakt:-D:-D:-D.
najbolje bi bilo da trenira karate ili boks. Kik box je vise za dev.
I dobro sto nas nisi pitao da li da ozenim plavusu crnku ili brinetu:-)! Odnosno, rekao sam ti da pocnes da treniras ono sto tebi lezi a ne drugima, sta ti mislis da je naj za tebe!

Ima brate i Kung Fu u Jagodini...Trener je Mitrović Predrag-vice šampion u staroj Jugoslaviji - Kung fu sa punim kontaktom.
Predrag je i jedan od najboljih Kung fu majstora sa oružijem (vušu sablje, motka, čoke) i sada je internacionalnim majstorom...Nisam uspeo da nadjem neki snimak.
Nego ovaj,resio sam,treniracu Dzudo i Aikido (Realni) ...Hvala na pomoci![]()
ja ti preporucujem dinamicni aikijujutsu zato sto su se potrudili da ime lepo zvuci,nema veze sto je suplje![]()

Sad se razmisljam za Judo ali ja mislim da nemam dovoljno kilograma za to .... Sta mislite u vezi Kung Fu-a ? Moracu da posetim Kung Fu klub,da vidim kako je tamo ? 
idi na aikido i odaberi put ljubavi

probaj krav magu toplo preporucujem...mozda hapkido ili ninjutsu takodje ako volis to a ne da se takmicis