Sta trenirati za samoodbranu?

• Začetnik teme Začetnik teme clan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima brate i Kung Fu u Jagodini...Trener je Mitrović Predrag-vice šampion u staroj Jugoslaviji - Kung fu sa punim kontaktom.
Predrag je i jedan od najboljih Kung fu majstora sa oružijem (vušu sablje, motka, čoke) i sada je internacionalnim majstorom...Nisam uspeo da nadjem neki snimak.

Nego ovaj,resio sam,treniracu Dzudo i Aikido (Realni) ...Hvala na pomoci :)

i ovaj ce ti prouzrokovati infrakt:-D:-D:-D.
najbolje bi bilo da trenira karate ili boks. Kik box je vise za dev.
I dobro sto nas nisi pitao da li da ozenim plavusu crnku ili brinetu:-)! Odnosno, rekao sam ti da pocnes da treniras ono sto tebi lezi a ne drugima, sta ti mislis da je naj za tebe!

WOW kakav strucnjak!
Do pre nedelju dana on je postavljao ista ova pitanja i otvorio temu ali za nedelju DANA DOZIVEO JE PROSVETLJENJE U BORILACKIM VESTINAMA I SADA DELI SAVETE :hahaha::rotf::hahaha::eek::eek::eek::eek::eek::eek::roll::roll::roll::hahaha::rotf:

E SADA SI PRESAO NA ANATOMIJU FIZOLOGIJU I MEHANIKU TELA PA PROUCAVAS MOGUCNOSTI LJUDSKOG TELA NA PDF REKREACIJA POSTAVIVSI PITANJE DA TI NEKO POKAZE "ONIH DESET VRSTA SKLEKOVA" OD KOJIH CE DA VIDIS REZULTATE ZA DESET DANA :hahaha::rotf::hahaha::rotf:

Ma ovo je komedija na pdf borilacki sportovi.....Nikada smesniji ovaj pdf nije bio :hahaha::rotf:
:hvala:

EDIT:
I dobro sto nas nisi pitao da li da ozenim plavusu crnku ili brinetu:-)!
Hahahah ovo me jos vise nasmeja...... hahahahha Pa kako smes ti sad njemu to da kazes a pre nedelju dana mi smo tebe sutirali u dupe za ovo ? :hahaha::rotf:
To je ono kao u osnovnoj - dodje neko da te maltretira a ti usro se manji od makovog zrna , i kad on ode onda ti odes kod slabijeg od tebe pa pocnes njega istom tom metodom da maltretiras kako bi izbacio frustraciju :hahaha::rotf: To se u psihologiji strucno zove - Identifikacija sa agresorom :hahaha::rotf:

:hvala:

Poslednja izmena:
Izvinjavam se ako sam vas smarao na onoj drugoj temi:-D. Zivot je hebeno kratak da bi ostali u nekim momentima ozbiljni, tako da smeh produzava zivot.
@Brus Zli
Da, pitao sam te za deset vrsta sklekova jer sam video da si prof. fitnes trener, ali ako ti neces da odgovoris, ne moras..

Ima brate i Kung Fu u Jagodini...Trener je Mitrović Predrag-vice šampion u staroj Jugoslaviji - Kung fu sa punim kontaktom.
Predrag je i jedan od najboljih Kung fu majstora sa oružijem (vušu sablje, motka, čoke) i sada je internacionalnim majstorom...Nisam uspeo da nadjem neki snimak.

Nego ovaj,resio sam,treniracu Dzudo i Aikido (Realni) ...Hvala na pomoci :)

Pored džudoa ti neće trebati realni aikido, još ako je dobar trener i kvalitetan trening nećeš ni moći da ideš na nešto pored.

Pazite ovo : Obaveštenje
Zbog nepoštovanja Pravilnika o radu Svetskog centra realnog akidoa, zloupotrebe, neovlašćenog korišćenja i nepridržavanja Programa tehnika realnog aikidoa, sledeći klubovi, pripadajuće sekcije i treneri više se ne nalaze u sastavu Federacije Svetskog centra realnog aikidoa:
• KRA „Dinamična sfera“, Beograd (Bratislav Stajić, Milorad Vujović)
• KRA „Zemun“, Zemun (Dejan Žuža, Miloš Jovanović)
• KRA „Ilijev“, Beograd (Ilija Ilijev)
• KRA „Heiho“, Beograd (Vladimir Karanović)
• KRA „Trem“, Niš (Dejan Stanković)
• KRA „Jagodina“, Jagodina (Dejan Stojiljković)
• KRA „Valter“, Novi Pazar (Nazim Hadžić)
Svim navedenim klubovima i trenerima oduzima se pravo korišćenja naziva veštine Realni aikido, imena, znaka, sistema organizacije vežbanja, iskustva, načina i tehnika Realnog aikidoa, kao i druga zaštićena prava, čiji je registrovani nosilac Ljubomir Vračarević.
Izgleda se skoro ovo desilo :think:

Krenuo sam na Realni Aikido ali vidite sta se desilo... :hahaha: Sad se razmisljam za Judo ali ja mislim da nemam dovoljno kilograma za to .... Sta mislite u vezi Kung Fu-a ? Moracu da posetim Kung Fu klub,da vidim kako je tamo ? :think:

Trenirao bi vestinu koja bi bila korisna ako te neko napadne na ulici,bolje receno za svakodnevni zivot,da je dobra za samoodbranu a da ima i dobar napad,jer ja ne mislim da se bijem stalno (kao sto to rade Boxeri itd itd).Vec samo da treniram vestinu kojom mogu dobro da se branim-a i ako treba napadnem,i naravno da se usavrsim u toj vestini (5-10 godina treniranja-nebitno)... :)

Danas sam posetio Kung Fu klub koji se bavi WING CHUN stilom,veoma je dobro,svidja mi se...Mozda cu to poceti :think: :)

Back