Šta to radiš kume!???

Uzeo Aco jajara da bira kuma i odlucio da to bude Zoran, rekao mu, da ga ovaj slucajno ne bi odbio, da samo treba da izbleji na vencanju, ne mora nista, nista, nista, ni da kupuje, ni da radi vise, samo da dodje na vencanje, i Zoran prihvatio. I stavili Zorana u gornji kraj, a mene u cosak, jedva da su me i primili na svadbu, a ja se zgranula, stalno sam opusteno dolazila kod njih i odjednom nece da mi ukazu postovanje. Otvoren prozor, meni curi nos, stavili me na neki mali stocic i na dvosed da se savijam dok jedem, zaboravili da mi posluze pice, i to je bilo kad je Zoran dosao da mi prica "Odavno ne idem za zivotom, za druge slep sam", a ja kazem "O tom po tom".A ipak mi je tad izmamilo osmeh na lice kad su se valjda prikazivali darovi i sad ovaj zaduzeni proziva "Od kuma..."svi cute, pocne malo komesanje, neko slabasnim glasom kaze "Qurac", cela svadba cuti samo mlada Mira sizika kaze "To kume!" Ha ha ha ha ha ha ha... Posle sam ja htela da idem kod Zorana ali ne dadose dusmani, nema mesta za mene.

Back