Preci su nas samo uvukli u velika govna.
Како?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preci su nas samo uvukli u velika govna.
Uglavnom svojom neodgovornom politikom.
Мислиш да би ти на њиховом месту боље?
Ja ne mislim, ja znam.
Uglavnom svojom neodgovornom politikom.
...од 1944 па надаље.
Али тема је о свеукупном наслеђу предака, не само о наслеђу из тог периода.
...од 1944 па надаље.
Period od 1945. do 1987. je zlatni period nase istorije.
Лако је бити голман после пенала, или генерал после битке. Требало је овако а не онако. Да си скочио лево а не десно... итд.
Ако је нешто лоше долазило са стране, па се преци нису могли одупрети томе, рецимо политиком, војском, или било чиме другим, зар не треба кривити те са стране, него претке?
To nije uvek slucaj jer je ovde obicaj da se krive strani uticaji, a zanemaruje krivica ovog naroda.Slazem se da je kroz istoriju srpski narod najebao nekoliko puta zbog igre velikih sila, ali je uglavnom krivac za nase sadasnje bedno stanje losa i besciljna politika nasih prethodnika.
Ко је водио бесциљну и лошу политику? Народ?
А због чега?
Politicari koji su dosli iz naroda.
To je period napretka i progresa nase drzave.
Taj "period napretka "me neodoljivo poseća na sadašnju situaciju...Uzimaj kredite levo i desno ...i kenyaj kako je sada bolje nego pod mrskim prethodnikom!
Istina je da do skoro, još od Titove smrti, ništa značajnije nije stvoreno u ovoj zemlji. Ali, i ovo što se radi opet je pomoću zaduživanja naše dece,unučića,čukununučića i još dalje...kod MMF i ostalih koji nam uvaljuju kredite ! Ma, pušenje debelo ...opet !
Ne volim da se ponavljam, ali...Tradiciju treba politi benzinom, spaliti, opasati sa C4 i poslati prvom raketom u svemir.

Istoriju ne možeš da promeniš.Niko još nije konstruisao vremeplov.
Misoni reče "Ja volim moju tradiciju i istoriju onakvu kakvu su mi ostavili preci."
pa me interesuje - koliko tu zapravo ima osnova za ljubav ako su nam (moje mišljenje) preci ostavili par prokletstava, zbog kojih i danas patimo:
Na primer Podele i na primer Predrasude.
Volite li vi amanet svojih đedova i zašto, m?