- Poruka
- 239.078
Mislio sam na modove s ovog podforuma, daklePa mod si, promeni mibrisi me iz riba, nismo ni nalik
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislio sam na modove s ovog podforuma, daklePa mod si, promeni mibrisi me iz riba, nismo ni nalik
![]()
Pa mod si, promeni mibrisi me iz riba, nismo ni nalik
![]()
Nem pojma sta si mislila, izvini stvarnoŠta si ti to htela da budeš Mira umesto Moderne?![]()
Nem pojma sta si mislila, izvini stvarno![]()
ma nema ovo veze sa tim, plus mira je svasta, samo zaboravi i ona kako se kad izjasnilaModerna je ribe
Zato
Zaboravila si
Gde moze da se promeni glas, ja ovu laz sebi nikako ne mogu da oprostim![]()
Skorpija, al samo jednom slucajnoWhat the heck. Ko laze sta je u horoskopu.![]()
Sasvim opravdano kad se uzme u obzir kakve su Skorpije.Skorpija, al samo jednom slucajno![]()
Kakve su izvini molim teSasvim opravdano kad se uzme u obzir kakve su Skorpije.
OPASNEKakve su izvini molim te
To nije tačnoOPASNE
Tačno je...podznak mi je u škorpiji.Taj ko škorpiji "štane ne žulj", naj.b.će!Inače su ok!To nije tačno
Brt, meni je i znak i podznak i nisam opasna ništaTačno je...podznak mi je u škorpiji.Taj ko škorpiji "štane ne žulj", naj.b.će!
Brt...samo ti se čini!Brt, meni je i znak i podznak i nisam opasna ništa![]()
Šta si čula? PričajBrt...samo ti se čini!![]()
Tamo retko zalazim.Nisam čula.. Imam puno ljudi u okruženju, prijatelje u tom znaku. Generalno su to ok ljudi, jako energični, pametni, dobro "čitaju" ljude...ali moraš biti fer i igrati pošteno. Ko im okrene leđa ili ih zaj.. e, taj neće tek tako "odlepršati".Bolje mu je da se sakrije u "mišju rupu" i da ne izlazi jedno... Pola VEKA!Šta si čula? Pričaj
Ako je nešto sa politike, lažu
Pa ok, to jesteTamo retko zalazim.Nisam čula.. Imam puno ljudi u okruženju, prijatelje u tom znaku. Generalno su to ok ljudi, jako energični, pametni, dobro "čitaju" ljude...ali moraš biti fer i igrati pošteno. Ko im okrene leđa ili ih zaj.. e, taj neće tek tako "odlepršati".Bolje mu je da se sakrije u "mišju rupu" i da ne izlazi jedno... Pola VEKA!![]()
Opasni u smislu...nije dobro sa njima se zaje.... ti!Ja to cenim. Škorpije teško praštaju gluposti. Izdaju i neverstvo nikad.Pa ok, to jeste
Al zašto opasni? Samo budi dobar i biće sve ok
Mislim da je sa teorija zavereŠta si čula? Pričaj
Ako je nešto sa politike, lažu
Pa to je tačno, ne teško praštaju nego nikadOpasni u smislu...nije dobro sa njima se zaje.... ti!Ja to cenim. Škorpije teško praštaju gluposti. Izdaju i neverstvo nikad.![]()
Ljudi vole da "čačkaju"...Pa to je tačno, ne teško praštaju nego nikad
Ja imam neke osvete u životu za koje sam godinama čekala pravi trenutak i isplatilo se čekati.
Nego opet kaže, ako si dobar, neće ti biti ništa. Nisu opasne dok ih ne čačneš. Mislim nas