Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Sanjao sam da Čile ide na svadbu decenije sa automobilom mladjim od 2007-og godišta, a onda sam se probudio![]()
Vozim samo mladog muza, auto me ne zanima.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sanjao sam da Čile ide na svadbu decenije sa automobilom mladjim od 2007-og godišta, a onda sam se probudio![]()

Vozim samo mladog muza, auto me ne zanima.![]()

Ja go, samo u gaćama, prilazim da zatvorim prozor, a crna ili crvena devojka bez brushaltera i crnim gaćama leži na krevetu (sa svojim momkom), golih grudi. Kako vidi mene, odmah prekriva grudi ili rukama ili ćebetom. Ja se pravim da ništa nisam video (idem da zatvorim prozor) ali ne i moj "mališa" koji mi jasno stavlja do znanja da mu se svidela ta devojka bez grudnjaka. Vraćam se u krevet, alli ne dugo nakon toga ta devojka i njen momak dolaze da me maltretiraju vatajući me za vrat, za lice. Tu se san prekida...

Kao, Lakiša i ja se šetamo pored reke... a uređeno kao Ušće, stepenice i sve.. i Lakiša pliva sa pingvinom, odnosno roni, vidim mu samo rep.
Odjednom me pogleda ipod vode i nestane..uspaničim se načisto, počnem da ga tražim, a on izašao iz vode..voda je čista, kao jezerska halštatska,a ne savska i ja pogledam, a mali pingin se nasukao..... crno-beli pingvin i ima crvenu mašnu...onda sam mu istiskao vodu iz grudi da ga spasem davljenjai i preživeo je...živ sam se nasikirao..
Slatko
Ja sam nocas sanjala nesto bas lepo ali ne secam se sta... Znam samo da je bilo extra
ti sanjaš i kad ne spavaš........